Hotel Gut Höhne

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
73 KM Venlo
191 KM Utrecht
0 KM Golfclub Hubbelrath
0 KM Golfclub Kosaido
6 KM Golfclub Metmann
6 KM Golfclub Haan Düsseltal

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op slechts 76 km van Venlo ligt het geweldige 4 sterren hotel Gut Höhne. Dit hotel is gevestigd in een prachtig, gebouw en biedt veel privacy. Het hotel ligt ook nog eens direct aan een prachtige golfbaan, dus u kunt hier genieten van golf en luxe. De kamers zijn voorzien van alle mogelijke luxe en sommige kamers hebben zelfs een eigen spadouche of een sauna. Alle kamers beschikken over een ruim bed, een ruime badkamer met bad, WiFI, een kluisje, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, en een maxibar. Hotel Gut Höhne beschikt over een zeer uitgebreide Wellness. In de Neandertal Therme vindt u een verwarmd zwembad,  een fitness studio, een Finse Sauna, een koude douche en een infrarood stoombad.

Hotel Gut Höhne beschikt over maar liefst drie restaurants en een Sushi Bar. Het mooie restaurant Gutshof biedt echte gastronomie. Hier dineert u met klassieke gerechten die zeer creatief bereid zijn. Ieder seizoen kunt u hier genieten van verse producten die meestal regionaal ingekocht worden. Ook kunt u hier genieten van de heerlijke Sushi bar,  waar u geniet van de veelzijdigheid aan gerechtjes die door de Japanse kok geserveerd worden.  In de lounge bar Tenne kunt u terecht indien u houdt van niet-traditionele gerechten. U kunt hier heerlijk ontspannen zitten in de lounge stoelen. Het derde restaurant is Bambus Bistro. Dit ligt in de Wellness. Hier kunt u genieten van gezonde maaltijden en ‘coole’ cocktails.

U kunt golfen op maar liefst vijf golfbanen, Golfclub Hubbelrath, Düsseldorf Golfclub, Golfclub Kosaido en Golfclub Haan Düsseltal, vier absolute topbanen. Golfclub Hubbelrath ligt aan het hotel en is een bosbaan. Iedere hole is een uitdaging, want niet alleen worden de fairways op alle holes omringd door bomen, maar ook de hoogteverschillen maken deze golfbaan geweldig. Hubbelrath beschikt over een PAR 72 18 holes golfbaan en een PAR 66 18 holes golfbaan. De kortere baan is wel gemakkelijker, maar zeer de moeite waard om te spelen. De par 72 is met recht één van de mooiste golfbanen van Duitsland.

Golfclub Kosaido heeft kenmerken van alle bovenstaande golfbanen, sommige holes zijn bosrijk, een aantal holes hebben grote waterhindernissen en ook hier vindt u veel hoogteverschillen. Ook deze golfbaan mogen wij een echte top golf baan noemen. Voor sommige golfers is deze baan veel plezieriger om te spelen als zij in een buggy rijden. Het is echt afzien op Kosaido.

Golfclub Düsseldorf is een echte bosbaan met behoorlijk veel hoogteverschillen en veel waterhindernissen en de hoogteverschillen maken de golfbaan alles behalve gemakkelijk. De schitterende par 3 hole 15 gaat heel ver naar beneden, echt heel leuk om deze hole te spelen. Het is tijdens de vlucht van uw bal niet in te schatten waar deze gaat vallen.

Golfclub Haan-Düsseltal heeft een meer open karakter, maar ook hier zijn de hoogteverschillen groot en uitdagend. U staat zelden recht bij uw slagen wat een extra dimensie geeft aan deze golfbaan.

Mocht u nog tijd over hebben naast het golfen, dan kunt u een bezoek brengen aan Düsseldorf, maar er is ook veel natuur in de omgeving. Hotel Gut Höhne, daar moet u minimaal één keer geweest zijn.