Grand Tirolia Golf & Spa Resort

Land: Oostenrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
799KM Venlo
99KM Innsbruck Airport
161 München Airport
0KM Golfclub Eichenheim
8KM Golfclub Schwarzsee
22KM Wildekaiser Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In de zeer bekende Oostenrijkse plaats Kitzbühel ligt het schitterende Grand Tirolia Kitzbühel Golf & Spa Resort. Dit mooie hotel ligt aan de golfbaan GC Eichenheim. Vanuit veel kamers heeft u een schitterend uitzicht over de golfbaan. U zult zich hier direct thuis voelen in de 81 mooie en luxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, een apart toilet, een minibar, een kluisje, WiFi en een mooi uitzicht. U kunt hier ook genieten van de wellness van maar liefst 1500 vierkante meter. U kunt hier genieten van het grote zwembad, de Finse Sauna, een aroma bad, een Tirolse kruidensauna, een infraroodsauna en zelfs een Russisch Banya. Ook kunt u hier trainen in de fitnessruimte en aan Yoga meedoen. Het is zelfs mogelijk om hier te trainen voor Triatlons.

U kunt dineren in het mooie restaurant Eichenheim. Hier serveert men lokale, maar ook internationale gerechten. U kunt ook terecht bij de Golf Bistro, waar u van een licht gerecht kunt genieten. U kunt nagenieten in de Herbarium bar en genieten van een heerlijke cocktail. De cocktails worden gemaakt van lokale kruiden. U kunt hier ook kiezen uit diverse niet-alcoholische cocktails.

U kunt golfen op de schitterende golfbaan van Eichenheim die aan het hotel ligt. Eichenheim ligt tussen de bergen en gedurende uw hele ronde heeft u een schitterend uitzicht op de ruige natuur. Eichenheim biedt heel veel hoogteverschillen, snelle greens en een enkele waterhindernis.

Ook kunt u golfen op de prachtige golfbaan Schwarzsee. U geniet hier van prachtige vergezichten, maar ook zijn er veel waterhindernissen die u dient te overwinnen. De hoogteverschillen zijn behoorlijk en de mooie greens maken deze mooie golfbaan helemaal compleet.

Indien u wat verder wilt rijden dan kunt u ook terecht op Golfclub Wilde Kaiser. Deze prachtige golfbaan ligt op 25 kilometer rijden. Gedurende uw ronde zult u genieten van het mooie uitzicht dat u heeft op de bergen rondom de golfbaan. De baan zelf kent geen extreme hoogteverschillen en kunnen we kwalificeren als licht heuvelachtig. Verder zijn er diverse waterhindernissen en de greens zijn heel snel. Het is mogelijk om meerdere keren te spelen op deze mooie golfbaan.

In de omgeving is in de zomer echt heel veel te doen. U kunt wandelen, fietsen, maar ook alle watersporten kunt u hier beoefenen bij de grote meren die in de omgeving liggen.