Golfhotel de Naxhelet

Land: België
Verblijf:
Sterren: 4 sterren
246 KM Utrecht
216KM Rotterdam
0KM Golf de Naxelet

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Golfhotel Naxhelet is geopend op in april 2015 en is direct één van onze top bestemmingen. Dit hotel ligt midden in de natuur en is een oase van rust. Uw kamer kijkt uit over de golfbaan of over het charmante dorpje Moha. Deze oude hoeve is volledig gerestaureerd met speciale aandacht voor authenciteit en respect voor de natuur. Een parketvloer, natuursteen, edele stoffen en veel licht worden gecombineerd met hedendaags en verfijnd meubilair. Elke kamer beschikt over een dressing, afzonderlijke toiletten en een badkamer met een bad en een Italiaanse douche. Wifi en de minibar zijn gratis en alle kamers hebben een Nespresso-apparaat met gratis capsules. Golfhotel Naxelet beschikt ook over een prachtig wellnesscentrum met een Sauna, Hamam, ijsfontein, een zoutcabine en een binnenzwembad.

Restaurant La Cuisine gebruikt op een vindingrijke manier plaatselijke producten, in een gezellig en authentiek kader. Van het veld naar het restaurant. Zij zijn trots om samen te werken met zoveel mogelijk plaatselijke producenten. Het menu is iedere dag anders met dagverse producten van het seizoen. Met hun ruime wijnkelder kunnen zij bij ieder gerecht de juiste wijn voorstellen. De terrassen van het restaurant en de bar kijken uit over de green van de 18e hole.

De golfbaan van Naxhelet is echt schitterend. U golft op een plateau dat uitkijkt over de valleien van de Mehaigne en de Maas. De championship course meet 6344 meter en is daarmee een lange baan, maar wel een waar u zult genieten van de goed onderhouden golfbaan, de hoogteverschillen en het uitzicht. De eerste negen komt u veel fairwaybunkers tegen en de tweede negen juist veel waterhindernissen. De zeer snelle greens maken deze golfbaan helemaal compleet. Golfen is hier een aanrader.

In de omgeving kunt u heel veel doen, zoals diverse mooie plaatsen bezoeken zoals Huy, Bergen en Luik. Ook is een bezoek aan een bierbrouwerij mogelijk, maar er is in deze omgeving nog veel meer te doen.