WinstonGolf 24-28 mei

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
420KM Utrecht
546KM Rotterdam
19KM WinstonLinks
19KM WinstonGolf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Van 24-28 mei gaan we met Golf At & www.golfreizen.nl naar Winston Golf, de nummer één golfbaan van Duitsland. We slapen dan in het NH hotel Schwerin. Dit mooie hotel ligt dichtbij het Ostorfermeer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een ruime badkamer met een badjas, een haardroger, een bad en een douche. Ook heeft u hier een kluisje, een broekpers, gratis WiFi en een kleurentelevisie. Na het golfen kunt u hier heerlijk genieten in de sauna.

We blijven heerlijk dineren in het restaurant waar heerlijke regionale specialiteiten worden gereserveerd, maar ook Mediterane gerechten. U geniet hier van een heerlijke avond met ee ngoed glas wijn, of een koel glas bier.

We gaan drie dagen golfen op Winston Golf, de nummer één golfbaan van Duitsland. Deze golfbaan telt maar liefst 45 holes, waaronder 2 x 18 holes. Winston Links, de naam suggereert het al is een prachtige links golfbaan. Deze baan is gebaseerd op een linksbaan zoals men die vaak in Engeland ziet. Winston Links biedt alles wat je op een linksbaan zou mogen verwachten, snelle en harde greens, potbunkers, fairways met hoogteverschillen en hoge duinen met veel helmgras, kortom een baan die het uiterste van uw golfspel vraagt. Winston Open is een geheel andere golfbaan, maar niet gemakkelijk. Deze golfbaan heeft enkele waterhindernissen. De greens worden heel goed bewaakt en behoren tot de snelste greens van Europa. Van de backtees is de golfbaan heel erg lang. Op deze golfbaan zijn best veel bomen die in het spel komen. Golfen op WinstonGolf is echt wel heel erg bijzonder. De spelvorm die we spelen is stableford en uw score kan meetellen voor the Race to Hotel Gut Höhne of the Race to Bad Griesbach. Indien u meespeelt met onze andere dag toernooien, dan laten we deze scores mee tellen. Verder is er een mooie prijzentafel en we laten tijdens dit weekend de beste twee van de drie dagen tellen. We spelen in twee categoriën hcp 0-18 en hcp 19-36. Wij verzorgen een mooie prijzentafel.

We golfen op 25, 26 en 27 mei op Winston Golf, een drie daagse wedstrijd met een knipoog. Het belangrijkste is dat je met gezellige golfers de baan in gaat die dezelfde passie voor golf hebben als jij zelf. De 25ste spelen we Winston Links en 26ste Winston Open en de 27ste spelen we Winston Links. Voor de echte die hard golfers organiseren we met een toeslag nog een ronde op Winston Open in de middag en op de 24ste voor een ieder die nog niet genoeg heeft van Winston Open kan ook de 28ste nog een keer  die kan daar nog een ronde golfen. Voor de 24ste en 28ste is er een supplement.

In de omgeving vindt u het Ostorfermeer, kunt u heerlijk fietsen en wandelen.  Er zijn ook veel oude kastelen in de omgeving die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook Hamburg is zeer goed aan te rijden en ligt op iets meer dan een uur rijden van het hotel. Bij uw inschrijving ontvangt u een doos golfballen Quattro golfballen + Cap of een schitterende polo van Gant of een mooie trui van Gant, ter waarde van € 89,-. Wij geven alle deelnemers ook nog een golfreischeque van € 50,- voor een volgende golfreis.

Het programma is als volgt:
24-05
14.00 Winston Open Golf (optioneel, zit niet in het pakket)
19.30 diner in hotel Schwerin

25-05
08.30 ontbijt
09.30 eerste starttijd
14.00 borrel
19.00 diner

26-05
09.00 ontbijt
11.12 eerste starttijd
14.30 borrel
19.00 diner

27-05
09.00 ontbijt
10.30 putt wedstrijd
12.00 eerste starttijd
16.30 borrel
19.00 championsdiner  &  prijsuitreiking

28-05
09.00 ontbijt
10.30 naar huis of golf om 10.30, optioneel, zit niet in het pakket.