Groepsreis St. Omer

Land:
Verblijf:
Sterren: sterren
270KM Breda
370 Utrecht
0 KM St. Omer
40KM Golf de Wimereux

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Van 26-28 augustus organiseren wij een gezellige groepsreis op de mooie golfbaan van Golf St. Omer. Het hotel ligt aan de golfbaan, dus u hoeft niet meer te rijden na het golfen. Golfers die houden van gezelligheid, mensen ontmoeten en golfen zijn hier aan het juiste adres. U golft vrijdag, zaterdag en zondag en we spelen een wedstrijdvorm met een knipoog. Natuurlijk tellen de scores, maar dat is niet de hoofdzaak van dit weekend, want dat is de gezelligheid. Golfers uit alle windstreken verzamelen zich hier en natuurlijk zijn wij zelf ook aanwezig om alles in goede banen te leiden. De kamers bieden uitzicht op het bos of op de golfbaan. De kamers zijn ruim en voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, een telefoon met een directe buitenlijn, een kleurentelevisie, een ruime badkamer met badjassen, een haardroger en een apart toilet. Het hotel beschikt over veel faciliteiten zoals een spa centrum met een Jacuzzi, een sauna, een schoonheidssalon en een fitnessruimte.

U kunt hier goed dineren in het restaurant dat een specialisatie heeft in de Franse keuken. Hier worden zeer smakelijke gerechten bereid en uw favoriete gerecht zult u hier dan ook zeker op de kaart vinden. U kunt nog aan de bar lekker nagenieten van een zeer ontspannen dag. In de zomer kunt u op het terras dineren in de zon met uitzicht over de mooie golfbaan.

U kunt golfen op twee mooie golfbanen, Golf St Omer en Golf de Wimereux. De Golfbaan van St Omer is absoluut één van de topbanen van Frankrijk. Hier zijn al vele grote toernooien gespeeld zoals diverse Challenge Tour toernooien, maar ook het Franse Dames open is hier gespeeld en dat zegt wat over de kwaliteit van de golfbaan. De golfbaan kent veel hoogteverschillen en u zult dus vaak een ijzer meer of een ijzer minder uit uw golftas moeten halen, zodat u niet te kort of te ver ligt. De greens zijn zeer snel, maar ook heel mooi en uitdagend. Over de gehele golfbaan kunt u genieten van prachtige vergezichten. U golft op 26 en 28 augustus op St. Omer en op 27 augustus op Golf de Wimereux.

Golf de Wimereux is in 1901 opgericht en een golfbaan met een grote historie. Golf de Wimereux ligt aan de kust op de krijtrotsen. Met mooi weer kunt u zelfs Engeland zien. Deze baan heeft zeer snelle greens en prachtige fairways. Wimereux is een echte ‘linkscourse’. Een aantal holes liggen in de duinen en zorgen voor de nodige hoogteverschillen, maar de meeste holes zijn wat vlakker. Deze golfbaan is een echte uitdaging en een heerlijke baan om te spelen.

Het programma van dit leuke weekend is als volgt:

26 augustus
11.30 (vanaf) Aankomst (eventueel overnachten kan ook op de 25ste)
14.00 Golfen op St. Omer
19.30  Borrel plus diner vanaf 19.30

27 augustus
09.30 Ontbijt
12.00 Golfen op Wimereux
18.30 Borrel plus diner

28 augustus
08.30 Ontbijt
09.30 Golfen op St Omer
15.00 Prijsuitreiking en vertrek