Van der Valk Hotel Mons

Land: België
Verblijf:
Sterren: 4 sterren
172KM Breda
243KM Utrecht
9KM Royal Golf Hainaut
15KM Golf du Mont Garni

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Dit prachtige Art Deco hotel van de zeer bekende Van der Valk groep ligt in de mooie plaats Bergen (Mons). Het van der Valk Hotel Mons is in april 2015 geopend en is dus voorzien van de meeste moderne technieken en bouwmaterialen zodat zij ook zo ‘groen’ mogelijk kunnen werken. Dit hotel biedt 126 kamers die voorzien zijn van alle moderne en luxe die je zou verwachten bij een top hotel. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, high speed internet en WiFi, een flatscreen kleuren televisie, een bureau met stoel, moderne meubels en verduisteringsgordijnen. U kunt hier ook gebruik maken van de Wellness, waar u een fitnesszaal, een Hammam en een sauna vindt.

U kunt hier dineren in één van de drie restaurants. In restaurant Quai 5 geniet u van de Belgisch/Franse kaart. De kaart wordt regelmatig aangepast naar de seizoenen van het jaar en u zult hier genieten van gerechten met een fijne smaak. U kunt ook in de brasserie/loungebar genieten van heerlijke gerechten. Heeft u wat minder tijd, dan is dit een ideale plek om even snel te lunchen of te dineren. Verder biedt van der Valk Hotel Mons een Sushi restaurant. U kunt hier genieten van traditionele, verse sushi. De vis is dagvers en de andere ingrediënten ook. Eet smakelijk!

Golfen is mogelijk op Royal Golf Hainaut en Golf du Mont Garni. Royal Golf Hainaut, behoort tot de mooiste golfbanen van België. Deze prachtige bosbaan beschikt over 27 holes. Golfen is hier echt genieten, aangezien het onderhoud van hoog niveau is. Deze baan is niet heel erg lang, maar wel zeer uitdagend.

Golf du Mont Garni is ook een hele mooie golfbaan. U begint al met genieten bij aankomst als u het prachtige clubhuis ziet. Deze golfbaan is één van de langste golfbanen van België. De baan bestaat uit drie verschillende landschappen. De eerste zes holes speelt u in het zeer bosrijke gedeelte. Daarna komt u terecht op zes mooie holes waar u zich zult wanen op een linksbaan in Ierland. Ter afsluiting golft u tussen de oude bomen en waar u besluit dat deze baan gemaakt is zoals golf bedoeld is.

Als u graag de stad zou willen ontdekken, kunt u genieten van een stukje lopen en bent u binnen 5-10 minuten in het stadscentrum.