Van der Valk Berlin Brandenburg

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
496KM Enschede
624KM Utrecht
Golfclub Gross Kienitz

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben weer een mooi hotel gevonden in de buurt van Berlijn. Het  Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg is een mooi hotel om tot rust te komen. Het hotel ligt in een groene omgeving en heeft ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn.  De kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, een goed en ruim bed, een minikluisje, een haardroger, badjassen, WiFI en een kleurentelevisie. U kunt hier ook na het golfen genieten van het grote zwembad. Het hotel beschikt ook over een ruime fitnesszaal. Van der valk Berlin is een perfect hotel voor iedereen die golfen graag combineert met een bezoek aan een grote stad.

Het restaurant is in het Atrium gevestigd en u kunt hier perfect dineren. De Chef bereidt hier heerlijke streekgerechten, maar ook specialiteiten uit de rest van de wereld. Dineren bij Van der Valk betekent genieten van een mooie avond en zeker in combinatie met de heerlijke wijnen is uw diner compleet.

U gaat ontspannen golfen op de golfbaan van Gross Kienitz. U kunt hier kiezen uit 3 lussen van 9 holes en genieten van de afwisseling. De golfbaan wordt omringd door bomen en u vindt hier maar liefst 112 bunkers die op zeer stratetigische plaatsen neergelegd zijn. Ook zijn er enkele grote waterhindernissen die een  barrière kunnen vormen voor een lage score. Maar u zult hier genieten van de kwaliteit en de entourage die Gross Kienitz u biedt.

Berlijn is natuurlijk één van de beroemdste steden in Europa en u vindt hier alles wat u van een grote stad mag verwachten, cultuur, geschiedenis en winkelcentra. Uw golfreis naar Hotel Berlin Brandenburg zult u niet snel vergeten.