Una Poggio Dei Medici Golfresort

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1122 KM Maastricht
0 KM Poggio Dei Medici Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1122 kilometer van Maastricht ligt in Toscane (Italië) het schitterende Una Poggio Dei Medici Golfresort. Dit resort ligt dichtbij de bergketen de Apenijnen. Het hotel is een mooi gerestaureerde hoeve uit de 16e eeuw. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Op iedere kamer vindt u een kleurentelevisie, airconditioning, een kluisje, een minibar en een badkamer met een douche en bad. De kamers zijn ruim en ingericht in Toscaanse stijl. Iedere kamer heeft ook nog een eigen tuin of een balkon. Una Poggia Dei Medici Golfresort beschikt ook over een uitgebreid Wellnesscenter. U vindt hier een mooi zwembad, een hydromassagebad, een Turks Stoombad en een uitgebreide fittnesruimte.

U kunt heerlijk dineren in het mooie restaurant. Het restaurant beschikt over een mooi terras, waar het op warme dagen een genot is om buiten te dineren of te lunchen. U kunt dan nog nagenieten in de lounge onder het genot van een heerlijk glas Italiaanse wijn.

De Golfbaan van Poggio dei Medici is een ware topbaan. Het Italiaans Open is hier vier keer gespeeld. Er zijn bijna geen waterhindernissen op deze golfbaan en toch is het echt een moeilijke golfbaan. U dient hier veel hoogteverschillen te overwinnen en ongelooflijk snelle greens te bedwingen. Deze baan is bijna niet te temmen. U krijgt zomaar meerdere slagen cadeau ten opzichte van de courserating. Deze golfbaan is één van de golfbanen die u gespeeld moet hebben om mee te kunnen praten over moeilijke golfbanen. Tijdens uw verblijf mag u onbeperkt golfen, dus u kunt iedere dag golfen wanneer en hoe vaak het u uitkomt.

In de omgeving is van alles te doen. De stad Florence ligt op slechts 24 kilometer rijden van het hotel. Deze romantische stad met prachtige gebouwen is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ook zijn er veel dorpen in de omgeving die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.