Una Golf Hotel Cavaglià

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
905 KM Maastricht
60 KM Milaan Airport
60 KM Turijn Airport
0 KM Cavaglia Golfclub
19 KM Biella Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op slechts 905 km van Maastricht ligt het mooie Una Golf Hotel Cavaglià. Una Golf Hotel Cavaglià ligt op ongeveer een uur rijden van de vliegvelden van Milaan en Turijn en is dan ook gemakkelijk bereikbaar. Dit prachtige hotel ligt aan de golfbaan en is voorzien van mooie, luxe kamers. Op uw kamer vindt u onder andere een telefoon met een directe buitenlijn, airconditioning, een minibar, een kleurentelevisie, WiFI en een ruime badkamer met een bad en/of douche.

Het restaurant dat gevestigd is in het clubhuis is een steakrestaurant dat zeer goede steaks serveert. Natuurlijk beheersen zij de kunst van het maken van Italiaanse gerechten. Bent u een liefhebber van pasta of antipasta, in beide gevallen is dit restaurant voor u de juiste plaats om te dineren.

De golfbaan van Golf Cavaglià is een negen holes golfbaan, maar wel een hele lange golfbaan. De golfbaan heeft een par van 73 en is 6499 meter lang (over 18 holes gemeten) en dat zorgt ervoor dat uw driver vaak uit de tas moet komen, anders zijn de holes te lang om de green in twee of drie slagen te halen. De golfbaan is zeer goed onderhouden en hoewel de golfbaan redelijk vlak is zijn er de nodige uitdagingen in de vorm van snelle greens, diepe bunkers en een aantal goed geplaatste waterhindernissen. Gedurende uw gehele ronde heeft u een prachtig uitzicht op de (meestal besneeuwde) bergketens in de omgeving.

U kunt ook golfen op de golfbaan van Biella (19 kilometer van het hotel). Dit is zeker één van de mooiste golfbanen in Noord-Italië. De golfbaan is aangelegd in 1958. Deze golfbaan heeft veel hoogteverschillen en is ook heel erg lang. Met 6497 meter geldt ook hier dat uw driver uit de tas moet, omdat anders de greens niet in twee of drie slagen te halen zijn. Op deze golfbaan dient u niet alleen hoogteverschillen te overwinnen, maar ook rotsen die soms uitsteken, heel veel bomen die over de fairway hange en een behoorlijk aantal waterhindernissen die uw ronde niet gemakkelijk maken. Eén hole in het bijzonder is de reis al waard. Dit is een prachtige par 5 hole met een verhoogde tee, U kijkt hier uit naar de Alpen en het uitzicht is gewoon schiterend.

In de omgeving is heel veel natuur te vinden. Op slechts een uur rijden naar het oosten ligt de ‘modestad’ Milaan, waar natuurlijk van alles te zien is. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor de prachtige stad Turijn. Hier zijn heel veel gezellige restaurants en pleintjes waar u kunt dineren of iets drinken. Turijn is ook een stad van cultuur en heel veel prachtige gebouwen, waarvan er veel dateren uit de late middeleeuwen.