Tuindorp Hotel Lansink

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
10 KM Enschede
130 KM Utrecht
Golfbaan 't Rijk van Sybrook
11 KM Twentsche Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het mooie Twente hebben wij het heerlijke Hotel Lansink ontdekt, een klein, sfeervol hotel waar u lekker tot rust zult komen. Het pand is door ondernemer Stork gebouwd in 1916, maar uiteraard is het modern ingericht en de veertien kamers zijn van alle gemakken voorzien. De Kamers Royale zijn ruim van opzet en kennen een gevarieerdheid in stijlen van inrichting. Ze beschikken over een ruime moderne badkamer met douche, (dubbele) wastafels, sfeervolle zitgelegenheid, ruim schrijfbureau, (flatscreen) televisie en gratis draadloos internet.

Het culinair vermaarde Restaurant ’t Lansink is beloond met een Bib Gourmand en 13 punten Gault Millau. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team werken onder meer met ambachtelijke producten uit de regio. Restaurant ‘t Lansink is geopend voor lunch en diner. In de zomer verwelkomen kunt u hier heerlijk dineren of lunchen op het schitterend gelegen terras met zicht op het historische plein. U gaat lekker golfen op de Golfbaan ’t Sybrook of de Twentsche Golfclub. Golfbaan ‘t Sybrook ligt op een deel van een oud landgoed en beschikt over maar liefst 27 championships holes verdeeld over drie lussen van negen holes. Het is een echt volwassen en volgroeide bosbaan. Tevens is er door de architect voor gezorgd dat zich op verscheidene holes een karakteristiek Twents coulissenlandschap voor de golf(st)er ontvouwt, dat schitterende doorkijkjes oplevert. De vele reeds bestaande rhododendrons sieren verschillende holes, wat in de bloeitijd een prachtig gezicht is. De fraaie waterpartijen komen geregeld in het spel. U dient dus tijdens de gehele ronde uw concentratie te behouden, anders wordt het lastig om een goede ronde te maken. Wij kunnen u beloven, of u nu een goede of slechte ronde zult spelen dat u erg zult genieten van deze schitterende golfbaan.

De Twentsche Golfclub is ruim van opzet en speelt vrij lang. U zult hier regelmatig moeten bedenken of het verstandig om een driver uit uw tas te halen, aangezien er een aantal smalle fairways zijn. Op enkele holes krijgt u te maken met waterhindernissen die op uitdagende plekken zijn aangelegd. Golfen op de Twentsche is een feest.

In de omgeving vindt u leuke stadjes als Almelo, Hengelo en Enschede.