Thracian Cliffs

Land: Bulgarije
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
2363KM Venlo
53KM Varna Airport
4KM Lighthouse Golf
6KM BlackSeaRama

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Thracian Cliffs is waarschijnlijk het bekendste Golfresort van Bulgarije. Dit mooie golfresort is bekend van de Volvo Matchplay kampioenschappen in 2014. Thracian Cliffs ligt aan de Zwarte Zee en het uitzicht is hier overweldigend. U kunt hier verblijven in een luxe studio of suite die van alle gemakken voorzien zijn. Een suite heeft een extra woonkamer. U vindt hier WiFI, airconditioning, een ruime badkamer, een Queensize bed, een LCD televisie en een balkon. U geniet hier van een prachtig uitzicht over de zee of over de golfbaan. Verder kunt u ontspannen in één van de drie buitenzwembaden. Thracian Hills beschikt ook over een Wellness ruimte van maar liefst 450 vierkante meter. U kunt hier genieten van de Hammam, een stoombad, de ‘icecorner’ een Jacuzzi, een stilte kamer, de ijskoude douches en een uitgebreide fitnessruimte.

U kunt hier genieten van drie restaurants. U kunt in restaurant ‘the Clubhouse’ genieten van klassieke Bulgaarse en Mediterraanse  gerechten in een huiselijke sfeer. Restaurant Bendida Beach heeft een Mediterraanse sfeer en u kunt hier zeer smakelijk lunchen en dineren. Met zoals overal een geweldig uitzicht. Verder kunt u dineren in Argata Beach, een restaurant dat ligt aan de Zwarte Zee en alleen toegankelijk is voor gasten van Thracian Cliffs. Ook hier kunt u genieten van heerlijke gerechten.

De golfbaan van Thracian Cliffs is echt een wonderbaarlijk mooie golfbaan. Hier moet u tenminste één keer zijn geweest. U geniet hier van de hoogteverschillen, het uitzicht en de prachtige omgeving. De golfbaan is zo goed onderhouden, dat het altijd lijkt alsof hier morgen een wedstrijd van The European Tour gespeeld kan worden. Het witte zand in de bunkers, de zeer snelle greens en de kortgemaaide greens, Thracian Cliffs is klaar voor u, maar bent u klaar voor de Thracian Cliffs? Boek snel deze prachtige golfreis. Het is ook mogelijk om op de twee andere zeer mooie banen die hier dichtbij liggen te golfen, namelijk Light House Golf & BlackSeaRama.

In de omgeving kunt u alle watersporten beoefenen, maar ook de bekende badplaatsen St Constatine, Elena en Golden Sands bezoeken. Ook zijn er mooie steden in de omgeving. Bulgarije heeft van mei tot eind oktober hetzelfde klimaat als Zuid-Frankrijk, dus u waant zich hier in Zuid-Frankrijk, alleen is het een stuk rustiger.