Sporthotel Ellmau

Land: Oostenrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
788 KM Maastricht
948 KM Utrecht
70 KM Salzburg Airport
87 KM Innsbruck Airport
0 KM Golfclub Wildekaiser
9 KM Golfclub Schwarzsee
14 KM Golfclub Eichenheim

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het mooie plaatsje Ellmau in Oostenrijk ligt het prachtige vier sterren Sporthotel-Ellmau. Dit hotel is een ideale bestemming voor alle golfers die houden van gastronomie, golf en ontspanning. De kamers zijn zeer luxe ingericht. U vindt op iedere kamer Wifi, een kluisje, een ruime badkamer, een zithoek, een kleurentelevisie, een haardroger en een balkon. Iedere kamer biedt een schitterend panoramisch uitzicht op de bergen. U kunt hier genieten van de uitgebreide Wellness. U vindt hier zeven verschillende sauna’s en een hot tub, om heerlijk te ontspannen. U kunt zwemmen in het binnenbad, maar ook in het buitenbad. U kunt hier ook diverse schoonheidsbehandelingen ondergaan.

In het restaurant kunt u heerlijk dineren. In de zomer kunt u genieten op het terras. Alle specialiteiten uit Tirol kunt u hier geserveerd krijgen. De koks doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken.
Na het dineren kunt u nagenieten in de bar, waar heel vaak live muziek wordt gespeeld. Geniet van één van de goede Oostenrijkse wijnen of een goed glas bier.

U kunt golfen als een keizer op Golfclub Wilderkaiser. Deze schitterende golfbaan ligt aan het hotel en beschikt over 27 holes. Gedurende uw ronde zult u genieten van het mooie uitzicht dat u overal heeft. Er staan overal bergen rondom de golfbaan. De baan zelf kent geen extreme hoogteverschillen en kunnen we kwalificeren als licht heuvelachtig. Verder zijn er diverse waterhindernissen en de greens zijn heel snel. Het is mogelijk om meerdere keren te spelen op deze mooie golfbaan.

U kunt ook spelen op Golfclub Schwarzsee. Ook dit is een hele mooie golfbaan op nog geen tien kilometer van het hotel. Op Golfclub Schwarzsee zijn wel veel hoogteverschillen en op maar liefst twaalf holes vindt u hier waterhindernissen. Samen met de snelle greens en een aantal grote bunkers maakt dit de golfbaan erg uitdagend.

Iets verder ligt de Golfclub Eichenheim. Deze golfclub beschikt over een behoorlijk aantal holes met water. Eichenheim is zeer heuvelachtig te noemen. Ook hier geniet u van het uitzicht rondom, de omgeving is groen en de bergen maken het plaatje compleet. U slaat hier regelmatig naar verhoogde greens en van verhoogde tees naar de lager gelegen fairways. Golfen is hier heel bijzonder.

In de omgeving van het hotel zijn genoeg mogelijkheden om andere sporten te beoefenen, maar u kunt hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Indien u een grote stad wilt bezoeken dan kunt u naar het westen waar u Innsbruck op nog geen uur rijden vindt of naar het oosten richting Salzburg.