Sierra Park Club Resort

Land: Spanje
Verblijf: Appartement
Sterren: 4 sterren
2190 KM Breda
60 KM Malaga Airport
3 KM La Quinta Golf
13 KM Atalaya Golf
13 KM El Paraiso Golf
29 KM Cabopino Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op ongeveer 50 minuten rijden vanaf Malaga Airport ligt bij Marbella het best bewaarde geheim van de Costa del Sol, het kleinschalige Sierra Park Club Resort. Sierra Park Club heeft slechts 18 appartementen dus privacy is hier gegarandeerd. Vijftien appartementen beschikken over twee slaapkamers, drie appartementen hebben drie slaapkamers. Iedere slaapkamer is een tweepersoonskamer en heeft een eigen badkamer. De appartementen zijn meer dan comfortabel ingericht. U vindt hier een eigen keuken, ruime badkamers, satelliet TV, airconditioning en gratis wifi.

Het resort beschikt over een royaal buitenzwembad, een tennisbaan en een gezellig clubhuis. En dat allemaal in een verzorgde en prachtige tropische setting. In het clubhuis kunt u genieten van een goede maaltijd. U kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Of gewoon van een drankje genieten op het terras. De keuken is internationaal en serveert van eenvoudig (b.v. pizza’s, tosties en patat) tot meer uitgebreid. Gerenommeerde Spaanse klassiekers als gambas pill pill, gazpacho en de beroemde Serrano ham staan natuurlijk ook op de kaart. De keuken is open van 09.00 tot 21.00. De staf spreekt Engels, Spaans en Nederlands.

Sierra Park Club ligt in het hart van de ‘Golf Valley’ aan de Costa del Sol, heel toepasselijk ook wel de ‘Costa del Golf’ genoemd en dat is niet voor niets. Overal waar u rijdt ziet u binnen enkele minuten een golfbaan verschijnen. U kunt hier dan ook kiezen uit maar liefst acht golfbanen tijdens uw verblijf. U kunt golfen op El Paraiso, Atalaya new course, Valle Romano, La Quinta, Calanova, Cabopino, El Chaparral en San Roque.
El Paraiso Golf  beschikt over veel hoogteverschillen en is daarom heel uitdagend. Op de golfbaan staan veel palmbomen en andere bijzondere bomen die regelmatig in de weg staan. Atalaya Golf is een mooie golfbaan met veel hoogteverschillen en tijdens uw ronde heeft u een geweldig uitzicht. Valle Romano Golf beschikt over meerdere waterhindernissen die op strategische plaatsen liggen. Prachtige, snelle greens, hoogteverschillen en kort gemaaide fairways. Echt een topbaan.

La Quinta Golf is zeer afwisselend. Deze golfbaan biedt veel waterhindernissen en doglegs. Er zijn enkele gemakkelijke holes, maar deze worden gecompenseerd met moeilijke holes. Een goede score halen is hier niet gemakkelijk. Calanova Golfclub biedt grote hoogteverschillen en een prachtig uitzicht gedurende uw ronde. De hoogteverschillen zorgen ervoor dat iedere slag een grote uitdaging wordt. Cabopino Golf beschikt over relatief veel waterhindernissen. U golft hier met uitzicht over zee en over de mooie omgeving. Supersnelle greens en diepe bunkers maken uw ronde compleet. Ook voor El Chaparral Golf geldt dat het een mooie golfbaan is dankzij goed onderhoud en een geweldig uitzicht op de omgeving. El Chaparral beschikt over grote greens, een drieputt is snel gemaakt. San Roque Golf is één van de meest bekende golfbanen in Spanje. Veel greens worden bewaakt door grote bunkers. Precisie is hier vereist. Ook San Roque kent veel hoogteverschillen, waardoor u zelden recht staat bij het adresseren. Voor San Roque geldt een toeslag van € 20,- per ronde.

In de omgeving is van alles te beleven. Marbella en Puerto Banús liggen op slechts 5 á 10 minuten, twee zeer bekende plaatsen die dichtbij het hotel liggen. Vooral Puerto Banús (het St. Tropez van de Spaanse zuidkust) is bekend om zijn bruisende nachtleven, fantastische restaurants, haven met luxe jachten en luxe winkels waar alle topmerken zijn te vinden. Heeft u nog geen zand genoeg gezien in de bunkers dan kunt u naar één van de prachtige stranden die op nog geen tien minuten rijden van Sierra Park Club liggen.