Seehotel Europa

Land: Oostenrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
973 KM Maastricht
1120 KM Utrecht
8 KM Golfclub Dellach
7 KM Golfclub Wörthersee
12 KM Golfclub Pörtschach-Moosburg
19 KM Golfclub Alpe Adria

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Oostenrijk niet ver van de Italiaanse en Sloveense grens ligt het prachtige Seehotel Europa. De eigenaren van het hotel, de heer en mevrouw Wrann heten u van harte welkom in hun luxe hotel dat aan het meer ligt. Bent u een wijnkenner of houdt u van gastronomie, dan bent u hier aan het juiste adres. Seehotel Europa ligt aan een prachtig meer, waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Met de bergen op de voorgrond lijkt het bijna of u in Zuid-Frankrijk bent. De kamers zijn zeer luxe ingericht. U vindt in iedere kamer een luxe badkamer, met bad of douche, een toilet, satelliet TV, een minibar en een kluisje. Het restaurant beschikt over een uitgebreide Wellness. U vindt hier een ruim binnenbad, een bubbelbad, een Solarium, een infrarood cabine, een Finse sauna en een stoombad.

Het restaurant is een belevenis op zich, zeker voor de echte ‘genieters’ en ‘kenners’. De gerechten worden hier bereid volgens tradities die teruggaan tot 1790. Generatie op generatie is deze kennis doorgegeven. In de zomer kunt u dineren op het prachtige terras.

U kunt kiezen uit vijf hele mooie golfbanen in de omgeving. Indien u langer wilt verblijven is het zelfs mogelijk om op tien banen te golfen. De vijf golfbanen die wij voor u geselecteerd hebben zijn Golfclub Dellach, Golfclub Pörtschach-Moosburg, Golfclub Wörthersee, Golfclub Alpe Adria en Golf & Country Club Schloss Seltenheim. Deze golfclubs bevinden zich allen binnen vijftien kilometer van het hotel.
Golfclub Dellach bevindt zich aan het meer op slechts 8 km van het hotel. Dellach biedt een prachtig uitzicht over het meer, waar ook het hotel aan ligt. Dellach is een bosbaan met veel hoogteverschillen. Bij iedere slag dient u goed na te denken welke club de juiste is. Dellach is een topbaan.

Golfclub Pörtschach-Moosburg is een zeer bosrijke golfbaan met heel veel hoogteverschillen. De golfbaan is echt heel groen en ligt in een prachtig natuurgebied, waar u ook heel veel zicht heeft op de bergen. U vindt hier zeer snelle greens en een enkele waterhindernis. Deze golfbaan is een aanrader.

Golfclub Wörthersee ligt ook lekker dicht bij het hotel (7 km), dus u bent er zo. Ook voor deze golfbaan, geldt dat het een echte bosbaan is en in een prachtige omgeving ligt. Het onderhoud is goed en ook vindt u veel hoogteverschillen, waardoor u echt na dient te denken of de gekozen club de juiste is.

Golfclub Alpe Adria is een golfbaan met een ‘open karakter’ hoewel er toch wel hoogteverschillen zijn, maar minder dan op de eerder genoemde golfbanen. U vindt hier meer waterhindernissen dan op de andere golfbanen. De holes zijn minder bosrijk, maar zeker niet gemakkelijker.

Golf & Country Club Schloss Seltenheim is ook een echte parel van een golfbaan. Ook vindt u hier veel hoogteverschillen. Op deze golfbaan komt u heel veel waterhindernissen tegen. Vooral de eilandgreen op de achtste hole zou wel eens het hoogtepunt van uw golfreis kunnen worden.

Op het meer kunt u bijna alle denkbare watersporten beoefenen, maar ook kunt u ontspannen in een ligstoel aan het meer liggen. In de omgeving kunt u veel wandelen, fietsen en andere buitensporten beoefenen. Mocht u de omgeving willen bekijken dan zijn er voldoende grote plaatsen in de omgeving. U kunt ook de grens oversteken naar Slovenië of Italië.