Schloss Hotel Lüdersburg

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
342 Km Enschede
470 KM Utrecht
0 KM Golf Schloss Lüdersburg

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op drie uur rijden ten noordoosten van Enschede hebben wij wederom een prachtige golfbestemming ontdekt. Schlosshotel Lüdersburg is een prachtig herenhuis, dat veel wegheeft van een kasteel en stamt uit 1776. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen, maar het herenhuis is het centrale gebouw. Iedere kamer heeft een eigen inrichting en is voorzien van alle moderne gemakken. U vindt in uw kamer, een ruime badkamer met toilet, een haardroger, een kleurentelevisie en een telefoon met een directe buitenlijn. Het hotel beschikt ook over een sauna, waar u nog lekker kunt bijkomen na een dag golfen.

Schlosshotel Lüdersburg beschikt over maar liefst 2 restaurants. In het clubhuis kunt u terecht voor lichte maaltijden en bijvoorbeeld voor een lunch. U dineert in Restaurant Falkenstein. Dit restaurant is een restaurant, waar fijne gerechten worden geserveerd. Uw smaakpappillen zullen hier verwend worden, dankzij de fijne culinaire hoogstandjes. Natuurlijk kunt u hier ook genieten van de uitgebreide wijnkaart en de lokaal gebrouwen biersoorten.

U kunt hier terecht op maar liefst 36 holes. U kunt spelen op de ‘Lake Course’ en de ‘Old Course’. De ‘Lake Course’ meet wel 6568 meter (van de backtees) meter en is daarmee een zeer lange golfbaan. Er zijn een aantal holes die er echt uitspringen. De vierde hole heeft een echte eilandgreen, waar u alleen met een bruggetje kunt komen. Indien u de green hier mist is een hoge score al snel gemaakt. De zesde hole is een fantastische hole van 588 meter lengte die zelfs in drie slagen niet gemakkelijk te halen is. Eigenlijk zijn alle holes prachtig op deze golfbaan, waar u heel veel waterhindernissen tegenkomt. De andere golfbaan, de ‘Old Course’ is door Jack Nicklaus ontworpen. Hij geeft altijd zijn handtekening aan een golfbaan doordat er op iedere hole aan één kant een moeilijke situatie is. Ook deze golfbaan is zeer lang en kent veel prachtige, maar moeilijke holes. Beide golfbanen zijn zeer bosrijk en soms is het dus beter om een ijzer uit uw golftas te pakken. Spelen op deze golfbanen is een droom voor iedere golf(st)er.

Op 45 minuten rijden ligt Hamburg en op vijftien minuten rijden ligt Lüneburg. Twee interessante steden die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook de Lüneburger Heide is leuk om te gaan bekijken. U kunt hier wandelen, maar ook een koets huren en lekker rondrijden door dit prachtige landschap.