Riviera Golf Resort

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
25 KM Forli Airport
80 KM Bologna Airport
0 KM Riviera Golf Resort
25 KM Rimini Golfclub
50 KM Golfclub Cervia

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Italië op 1180 km rijden van Maastricht ligt in San Giovanni Marignano het mooie Riviera Golf Resort. Riviera Golf resort ligt op 25 km van Forli Airport en 80 kilometer van Bologna Aiport. U vindt hier alles wat u zich kunt wensen tijdens een mooie golfreis, namelijk een prachtige golfbaan, een schitterend hotel en een zeer uitgebreid wellness center. Het resort beschikt over 32 suites, die door twaalf verschillende beroemde binnenhuisarchitecten zijn ontworpen. Alles suites beschikken over een kleurentelevisie met plasma scherm, een internet aansluiting, airconditioning, een telefoon met directe buitenlijn, een kluisje een minibar en een haardoger. Het uitgebreide wellness center bestaat uit een buitenzwembad van maar liefst 82 meter lang, een binnenzwembad met massage stralen, een sauna en een Turks stoombad. Tevens is er een Technogym fittnesscenter met een personal trainer. Rivera Golf resort ligt op slechts enkele kilometers van de Adriatische kust.

Het restaurant biedt maar liefst 160 plaatsen verdeeld over twee verdiepingen. Er worden hier veel smakelijke gerechten aangeboden geïnspireerd op land en zee. Ook in de omgeving zijn veel mooie restaurants aan of bij het strand, waar dineren een voorrecht is. U kunt hier kiezen uit drie golfbanen. De prachtige golfbaan van Riviera Golf resort is een genot om te spelen en ligt aan het hotel. De eerste elf holes liggen langs de rivier de Conca, die uitmondt in een enorm meer, waar vele soorten vogels en eenden het gehele jaar door verblijven. De baan is redelijk heuvelachtig en regelmatig staat u onder of boven de bal tijdens het adresseren waardoor uw slagen extra uitdagend worden. De golfbaan is heel lang, waardoor een driver eigenlijk vaak uit de tas gehaald dient te worden voor een goede score. Natuurlijk zorgt het Italiaanse klimaat voor goed weer op bijna alle dagen. Een golfreis naar Riviera Golf Resort is dus altijd een succes.

Op 25 kilometer afstand ligt de mooie Rimini Golfclub. Deze golfbaan ligt 80 meter boven zeeniveau en biedt prachtige vergezichten over Valmarecchia Park, Verrucchio, Torriana en San Leo. In de verte kunt u de kastelen zien van San Marino en de prachtige bergen. De golfbaan doet ‘Amerikaans’ aan. Er zijn een aantal pittige waterhindernissen die regelmatig tijdens uw ronde terugkomen. De baan is lang en zeer goed onderhouden. Regelmatig worden hier toptoernooien gespeeld.

Op 50 kilometer rijden ligt de Golfclub Cervia. Deze 27 holes golfbaan ligt vlakbij de Adriatische zee en gedurende de ronde ziet u hier de ene prachtige pijnboom na de andere. De eerste 9 holes waant u zich op een klassieke Schotse ‘links’ golfbaan en de tweede 9 holes zijn juist geïnspireerd op Amerikaanse top golfbanen. De derde 9 holes hebben ook weer een totaal andere inspiratiebron. U zult hier geweldig genieten van deze prachtige golfbaan. Ook voor Rimini geldt dat het onderhoud van de baan geweldig is. Niet voor niets is het Italiaans Open hier meerdere keren gespeeld. In de omgeving vindt u de Adriatische Zee, waar alle watersporten te boefenen zijn, maar ook kunt u hier shoppen, heerlijk eten of wandelen in de prachtige natuur.