Resort Château de Camiole

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1254 KM Breda
57 KM Nice Airport
7 KM Golf Terreblanche
27 Km Golf de St. Donat
36 KM Golf Royal Mougins
45 KM Golf Opio Valbonne

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op minder dan een half uur rijden van Cannes ligt het mooie resort Château de Camiole. Dit resort biedt mooie vakantiehuizen die ruim zijn en luxe zijn ingericht. Er zijn meerdere zwembaden, een jacuzzi, en een welnesscenter, waar u heerlijk kunt ontspannen.U kunt hier verblijven in villa’s voor vier tot acht personen, maar ook in ruime appartementen of studio’s met twee personen. U kunt luxe ontbijten in het restaurant, maar ook heerlijk dineren. Camiole biedt de faciliteiten van een goed hotel en daar mag u dus ook een goed ontbijt en een goed diner verwachten.

Er zijn heel veel golfbanen in de directe omgeving. Op minder dan vijf minuten rijden ligt de zeer exclusieve golfbaan van Terre Blanche, een golfbaan waar alles klopt, een prachtige omgeving, zeer snelle greens, veel bomen en een enkele waterhindernis. Het wilde landschap is hier omgevormd tot een prachtig geheel.

U kunt ook golfen op Royal Mougins. Iedere hole heeft een eigen karakter, een karakter dat niet altijd vriendelijk is voor uw score, maar of u een birdie of een double bogey maakt, aan iedere hole zult u een speciale herinnering bewaren. Royal Mougins laat zich door niemand temmen. Met name de hoogteverschillen, de zeer snelle greens, de diepe bunkers, de vele stroompjes en waterhindernissen  maken deze golfbaan tot een waar paradijs.

De golfbaan van Saint Donat ligt op 25 minuten rijden en is ook echt een prachtige golfbaan. Deze golfbaan biedt op bijna iedere hole een geweldig uitzicht, dankzij de hoogteverschillen. Hoogtepunt van deze golfbaan is hole 13 met een green die bijna volledig omringd is door water. De kwaliteit en het onderhoud van deze golfbaan zijn echt zeer goed.

De vierde golfbaan in de omgeving, Opio Valbonne wordt omgeven door schitterende bomen en is echt een genot om te spelen. U zult regelmatig met lastige doglegs in aanraking komen en hoogteverschillen die zorgen voor een prachtig uitzicht. Snelle greens, waterhindernissen en verhoogde greens komt u regelmatig tegen. De golfbaan is echt een genot om te spelen.

Op slechts een half uur rijden van het hotel liggen de prachtige stranden van Cannes, Antibes en Juan Les Pins. Onnoemelijk veel restaurants, mooie auto’s en stranden vindt u hier. Bent u liefhebber van strand en golf, dan is dit een ideale bestemming voor u.

Arrangement 1

Dit arrangement is inclusief :
  • 4 x 18 holes golf
  • 7 x overnachting
  • 7 x ontbijtbuffet
  • 8 dagen autohuur Klasse B
€ 999,-. Deze prijs geldt in maart, april, mei, juni, sept. en oktober
€ 100,- Toeslag per greenfee voor Terreblanche of Royal Mougins
€ 40,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht