Parkhotel Schloss Meisdorf

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
395KM Enschede
480KM Arnhem
0KM Golf Schloss Meisdorf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Midden in Duitsland vonden wij het mooie Parkhotel Schloss Meisdorf. Dit mooie hotel van de van der Valk keten heeft een naam hoog te houden en dat doen zij dan ook. Schloss Meisdorf dateert uit 1708 en bestaat uit meerdere gebouwen waaronder ook enkele recent gebouwde gebouwen. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals een ruime badkamer met een bad, douche en een toilet, een haardroger, een minibar, een kluisje, een kleurentelevisie en een telefoon met directe buitenlijn. Verder kunt u hier genieten van het Wellnesscenter met een verwarmd zwembad en een sauna. Verder is er ook een schoonheidssalon, waar u diverse behandelingen kunt ondergaan. Het is ook nog mogelijk om te tennissen, te bowlen en jeu de boules te spelen.

U kunt dineren in restaurant Altes Schloss en u kunt hier kiezen uit diverse smakelijke gerechten en het restaurant biedt wekelijks wisselende gerechten en seizoensspecialiteiten. In de zomer kunt u ook heerlijk dineren en lunchen op het mooie terras. Na het diner kunt u nog genieten van een cocktail, een goed glas wijn of een koud glas bier in Sailor’s Inn bar.

U gaat golfen op de mooie golfbaan van Schloss Meisdorf. De golfbaan ligt aan het hotel. De golfbaan is ruim van opzet en ligt op maar liefst 70 hectare. Deze golfbaan ligt in een heel rustige omgeving en biedt veel hoogteverschillen, veel waterhindernissen, snelle greens en zelfs een par 5 van 523 meter. Ook kunt u genieten van het uitzicht over de omgeving tijdens uw ronde.

Het hotel ligt vlakbij het dorpje Falkenstein Meisdorf aan de voet van de burcht Falkenstein en u hoeft maar 500 meter te lopen, dan bent u al in het centrum van het leuke plaatsje Falkenstein Meisdorf.