Park Hyatt Mallorca

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
65KM Palma de Mallorca Airport
8KM Golf Son Vera
8KM Capdepera Golf
12KM Pula Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op het mooie Spaanse eiland Mallorca ligt het zeer luxe vijfsterrenhotel Park Hyatt Mallorca. Dit hotel heeft maar liefst 142 kamers en deze zijn allen zeer luxe ingericht. De kamers zijn ingericht met een kleurentelevise, een telefoon met directe buitenlijn, een marmeren badkamer, gratis WiFi, een zithoekje, een kingsize bed en een eigen terras. U kunt ook ontspannen in de ruime Wellness door een behandeling te ondergaan, in het bubbelbad te ontspannen of juist in de sauna. Natuurlijk kunt u ook in het grote buitenbad zwemmen & trainen in de ruime fitnesszaal.

Dineren kunt u in de vier restaurants aan het Plaza de Torre. U kunt genieten van de lokale gerechten die diep geworteld liggen in de cultuur. U kunt ook heerlijk dineren in het Tapas restaurant, waar u binnen kunt zitten of op het terras. Ook kunt Aziatisch eten in restaurant Asia, of u kunt genieten van een lichte maaltijd in Café Sa Placa.

U kunt golfen op drie schitterende golfbanen in de directe omgeving. Pula Golf is ontworpen door José Maria Olazabal. Op Pula Golf zijn diverse toernooien van de Europese Tour gespeeld. Op maar liefst 14 holes heeft u een prachtig uitzicht op de bergen of over zee. Deze golfbaan heeft veel lange holes, dus vergeet uw driver niet.

Golf Son Vera is ook een prachtige golfbaan. Deze golfbaan is geopend in 1967 en is de tweede oudste golfbaan van Mallorca. Son Vera is wel wat korter dan Pula Golf, maar zeker niet gemakkelijker. Son Vera heeft mooie greens, brede fairways en diverse goed geplaatste waterhindernissen.

De derde golfbaan is Capdepera Golf en met zes grote waterhindernissen is het toch wel goed om twee keer na te denken voor u slaat. Deze golfbaan heeft ook meer hoogteverschillen dan de andere golfbanen. De baan is ingesloten door hoge bergen, dus gedurende uw ronde heeft u een prachtig uitzicht. Deze golfbaan meet 5890 meter en heeft daarmee de lengte van een gemiddelde golfbaan. De andere twee golfbanen zijn wat langer.

Op Mallorca is natuurlijk van alles te doen. U kunt hier aan het strand liggen, maar zeker ook alle denkbare watersporten beoefenen. Wij raden u zeker aan om kennis te maken met de lokale cultuur, want er staan prachtige gebouwen en er zijn hele leuke dorpjes die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen.