Palacio hotel Estoril

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
25 KM Lissabon Airport
1 KM

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Palacio Estoril is een prachtig vijf sterren hotel aan het strand in Cascais. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het casino, het strand en de zee.
Ook de eigen golfclub ligt op minder dan een kilometer van het hotel. De 160 kamers zijn voorzien van alle luxe zoals een telefoon met directe buitenlijn, een kleurentelevisie,
een radio, stereo-installati,Wifi, airconditioning en huurkluis.U krijgt hier de aandacht die u mag verwachten in een vijfsterrenhotel.
Palacio hotel Estoril beschikt over een zeer ruime Spa. U vindt hier een binnen-en buitenzwembad, een sauna, een massageservice en zelfs een afwisselend animatieprogramma.

Palacia hotel Estoril beschikt over maar liefst drie restaurants. U kunt hier dineren van chic tot simpel, maar altijd in een sfeervolle ambiance.
U kunt dineren in het mooie grill resturant, maar ook bij het restaurant dat zich bevindt aan het zwembad.

De golfbaan van Estoril is een schitterende golfbaan met veel groen en uitzicht over de Atlantische oceaan. Deze golfbaan is niet heel erg lang. De moeilijkheidsgraad ligt juist
in hoogteverschillen, de alom aanwezige pijnbomen, lastige bunkers en razendsnelle greens. Deze golfbaan is echt geweldig om te spelen.

In de omgeving van het hotel is veel te doen. Bent u liefhebber van cultuur, goede restaurants, strand en zee, dan is dit voor u een ideale bestemming.