NH Hotel Schwerin

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
420KM Enschede
546KM Utrecht
19KM Winston Links
19 KM Winston OPen

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het plaatje Schwerin in Duitsland ontdekten wij het mooie NH hotel Schwerin. Dit mooie hotel ligt dichtbij het Ostorfermeer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een ruime badkamer met een badjas, een haardroger, een bad en een douche. Ook heeft u hier een kluisje, een broekpers, gratis WiFi en een kleurentelevisie. Na het golfen kunt u hier heerlijk genieten in de sauna.

U kunt hier  dineren in het restaurant waar heerlijke, regionale specialiteiten worden gereserveerd, maar ook Mediterane gerechten.  U geniet hier van een heerlijke avond met een goed glas wijn, of een koel glas bier.

U gaat golfen op Winston Golf, de nummer één golfbaan van Duitsland. Deze golfbaan telt maar liefst 45 holes, waaronder 2 x een 18 holes championship course. Winston Links, de naam suggereert het al, is een prachtige links golfbaan. Deze baan is gebaseerd op een linksbaan zoals men die vaak in Engeland ziet. Winston Links biedt alles wat je op een linksbaan zou mogen verwachten, snelle en harde greens, potbunkers, fairways met hoogteverschillen en hoge duinen met veel helmgras, kortom een baan die het uiterste van uw golfspel vraagt.

Winston Open is een geheel andere golfbaan, maar niet gemakkelijk. Deze golfbaan heeft enkele waterhindernissen. De greens worden heel goed bewaakt en behoren tot de snelste greens van Europa. Van de backtees is de golfbaan heel erg lang. Op deze golfbaan zijn best veel bomen die in het spel komen. Golfen op WinstonGolf is echt wel heel erg bijzonder.

In de omgeving vindt u het Ostorfermeer, kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn ook veel oude kastelen in de omgeving die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook Hamburg is zeer goed aan te rijden en ligt op iets meer dan een uur rijden van het hotel.