Melia Sol House

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2198KM Breda
9KM Malaga Aiport
5KM Golf de Parador Malaga
11KM Torrequebrada Golf
21 KM Los Lagos Golf
21KM Los Olivos Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Torremolinos waren wij op bezoek bij hotel Melia Sol House aan de Costa del Sol. Dit luxe hotel ligt aan het strand en biedt uitzicht op zee. Dit hotel beschikt over heel veel luxe kamers die allen ingericht zijn met een luxe badkamer, een flatscreen TV, een minibar, een kluisje, een zithoekje, gratis WiFi en een terras. Melia Sol House beschikt over maar liefst vijf zwembaden met uitzicht over zee en een uitgebreide fitnessruimte.

Melia Sol House beschikt over zes horecagelegenheden. Houdt u van een buffet, dan kunt u terecht in restaurant Food Factory. Het diner wordt hier bereid door middel van ‘showcooking’. U kunt hier vooral genieten van salades, vis, vlees,fruit, groenten en heerlijke desserts.

Houdt u van taco’s en tequila dan is restaurant Canalla echt iets voor u. Hier worden specialiteiten geserveerd als taco’s, guacamole en natuurlijk nachos. Verder kunt u terecht bij de Pool Bar, de Play Bar, Sol Sets en de Lobby Bar, die allen een eigen stijl hebben qua eten en drinken.

U kunt kiezen uit vijf prachtige golfbanen, Los Lagos, Los Olivos, Torrequebrada, Parador de Malaga en Guadalhorce. De golfbaan Los Lagos is vlak en wordt omringd door prachtige bomen, maar het is zeker geen bosbaan. U vindt op een aantal hotel waterhindernissen die precies op de juiste plekken zijn aangelegd om u te dwingen tot het kiezen van de juiste club. De snelle greens zijn een ware test voor uw puttkwaliteiten.

Los Olivos is ook een prachtige golfbaan en hoort bij Los Lagos. Deze golfbaan is een stuk korter dan Los Lagos. Los Olivos is wat meer ontspannen om te spelen, omdat u niet op iedere hole alles hoeft te geven qua lengte. Los Olivos is net als Los Lagos redelijk vlak. Ook hier geldt, let op de goed geplaatste waterhindernissen en focus u op het putten, dan komt het goed.

Torrequebrada is een hele andere golfbaan. Deze baan heeft veel hoogteverschillen, goede en vaak verhoogde greens en heel veel bunkers, die wel eerlijk zijn. U speelt hier op de prachtige fairways die tussen de bomen verscholen liggen. Ook komt u hier weer diverse waterhindernissen tegen.

Parador de Malaga Golf is een golfbaan die stamt uit 1925 en is de oudste golfbaan aan de Costa Del Sol. Het baanrecord is in handen van Miguel Angel Jimenez. Ook deze golfbaan is lang en er zijn hier diverse toernooien gehouden van de Europan Tour. Gedurende een aantal holes kunt u genieten van uitzicht over zee. Er zijn hier wel wat obstakels te overwinnen, want onderweg komt u duinen tegen, maar ook palmbomen, eucalyptusbomen en pijnbomen. Deze golfbaan is zeer uitdagend. De kwaliteit van de greens is uitstekend.

Guadalhorce is ontworpen door niemand minder dan Miguel Angel Jimenez en is met 6194 meter een lange baan. De eerste negen holes mogen we een Engelse parkbaan noemen zonder water, met kleine hoogteverschillen. Let op, want u slaat hier snel Out of Bounds. De tweede 9 holes zijn een stuk uitdagender. Op vijf holes slaat u over water heen en u speelt hier vaak naar een verhoogde green. U komt hier ook veel bomen tegen. Het is een geweldige baan om te spelen.

In de omgeving is heel veel te beleven. Op een half uur rijden ligt Malaga en indien u naar het zuiden rijdt ligt Marbella ook op een half uur. Met 300 dagen zon en natuurlijk de zee en het strand hoeft u zich hier nooit te vervelen.