Melia Sol Don Pablo

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2200KM Breda
15KM Malaga Airport
5KM Parador de Malaga Golf
11KM Torrequebrada Golf
22KM Los Olivos Golf
22KM Los Lagos Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Torremolinos bezochten wij het hotel Melia Sol Don Pablo. Dit luxe hotel ligt aan het strand en net buiten het centreum van Torremolinos. Dit hotel beschikt over luxe kamers die ingericht zijn met een ruime badkamer, een flatscreen TV, een minibar, een kluisje, een zithoekje, airconditioning, gratis WiFi en een balkon of terras. Melia Sol Don Pablo beschikt over een sauna, zes zwembaden, een verwarmd zwembad, hydromassage en een uitgebreide fitnessruimte.

U kunt dineren of lunchen in maar liefst zes restaurants of bars. In restaurant Córdoba kunt u genieten van showcooking. U kunt kiezen uit vis, vlees, groenten, fruit en heerlijke desserts, maar er is ook een Italiaanse hoek met pizza’s, pasta’s, canneloni en andere Italiaanse gerechten.

Restaurant Casares is ook een restaurant waarbij een zeer goed diner wordt geserveerd. U heeft hier een mooi uitzicht over het zwembad. Verder kunt u terecht bij de Patio bar, de Blue Horizon pool bar, de Andakulia Bar en de Romano Bar, waar u kunt kiezen uit snacks, zoals hotdogs, pizza’s, sandwiches en salades. Hier worden ook heerlijke cocktails, longdrinks, Gin Tonics en andere drankjes geserveerd.

U kunt kiezen uit vijf prachtige golfbanen, Los Lagos, Los Olivos, Torrequebrada, Parador de Malaga en Guadalhorce. De golfbaan Los Lagos is vlak en wordt omringd door prachtige bomen, maar het is zeker geen bosbaan. U vindt op een aantal hotel waterhindernissen die precies op de juiste plekken zijn aangelegd om u te dwingen tot het kiezen van de juiste club. De snelle greens zijn een ware test voor uw puttkwaliteiten.

Los Olivos is ook een prachtige golfbaan en hoort bij Los Lagos. Deze golfbaan is een stuk korter dan Los Lagos. Los Olivos is wat meer ontspannen om te spelen, omdat u niet op iedere hole alles hoeft te geven qua lengte. Los Olivos is net als Los Lagos redelijk vlak. Ook hier geldt, let op de goed geplaatste waterhindernissen en focus u op het putten, dan komt het goed.

Torrequebrada is een hele andere golfbaan. Deze baan heeft veel hoogteverschillen, goede en vaak verhoogde greens en heel veel bunkers, die wel eerlijk zijn. U speelt hier op de prachtige fairways die tussen de bomen verscholen liggen. Ook komt u hier weer diverse waterhindernissen tegen.

Parador de Malaga Golf is een golfbaan die stamt uit 1925 en is de oudste golfbaan aan de Costa Del Sol. Het baanrecord is in handen van Miguel Angel Jimenez. Ook deze golfbaan is lang en er zijn hier diverse toernooien gehouden van de Europan Tour. Gedurende een aantal holes kunt u genieten van uitzicht over zee. Er zijn hier wel wat obstakels te overwinnen, want onderweg komt u duinen tegen, maar ook palmbomen, Eucalyptusbomen en pijnbomen. Deze golfbaan is zeer uitdagend. De kwaliteit van de greens is uitstekend.

Guadalhorce is ontworpen door niemand minder dan Miguel Angel Jimenez en is met 6194 meter een lange baan. De eerste negen holes mogen we een Engelse Park baan noemen, zonder water, met kleine hoogteverschillen. Let op, want u slaat hier snel Out of Bounds. De tweede 9 holes zijn een stuk uitdagender. Op vijf holes slaat u over water heen en u speelt hier vaak naar een verhoogde green. U komt hier ook veel bomen tegen. Het is een geweldige baan om te spelen.

In de omgeving is heel veel te beleven. Op een half rijden ligt Malaga en indien u naar het zuiden rijdt ligt Marbella. Met 300 dagen zon en natuurlijk de zee en het strand hoeft u zich hier nooit te vervelen.