Melia Costa Del Sol Malaga

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2200KM Breda
15KM Malaga Airport
5KM Parador de Malaga Golf
11,5KM Torrequebrada Golf
22KM Los Olivos Golf
22KM Los Lagos Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Aan het strand van Torremolinos (Malaga), ligt het prachtige hotel Melia Costa del Sol Malaga. Dit mooie viersterrenhotel ligt op slechts 15 km van Malaga Airport. De luxe kamers zijn allen voorzien van WiFi, een kluisje, een ruime badkamer,een haardroger, een minibar, een kleurentelevisie, een groot bed, een bureau en airconditioning. Verder kunt u hier genieten van de uitgebreide Wellness van 350 vierkante meter met een verwarmd zwembad, een sauna, een stoombad en een groot buitenzwembad. Ook kunt u nog even de fitnessruimte bezoeken indien u nog energie over heeft.

U kunt hier perfect dineren in het Buffet Restaurant, waar u kunt genieten van ‘showcooking’ met Mediterraanse en internationale gerechten en heerlijke Spaanse wijnen. Ook kunt u dineren in het à la carte restaurant Proa. Hier serveert men de traditionele Mediterraanse gerechten. Na uw diner kunt u de dag nog even doornemen in Bar Central.

U gaat golfen op de prachtige golfbanen van Los Olivos, Los Lagos en Torrequebrada . De golfbaan Los Lagos is vlak en wordt omringd door prachtige bomen, maar het is zeker geen bosbaan. U vindt op een aantal hotel waterhindernissen die precies op de juiste plekken zijn aangelegd om u te dwingen tot het kiezen van de juiste club. De snelle greens zijn een ware test voor uw puttkwaliteiten.

Los Olivos is ook een prachtige golfbaan en hoort bij Los Lagos. Deze golfbaan is een stuk korter dan Los Lagos. Los Olivos is wat meer ontspannen om te spelen, omdat u niet op iedere hole alles hoeft te geven qua lengte. Los Olivos is net als Los Lagos redelijk vlak. Ook hier geldt, let op de goed geplaatste waterhindernissen en focus u op het putten, dan komt het goed.

Torrequebrada is een hele andere golfbaan. Deze baan heeft veel hoogteverschillen, goede en vaak verhoogde greens en heel veel bunkers, die wel eerlijk zijn. U speelt hier op de prachtige fairways die tussen de bomen verscholen liggen. Ook komt u hier weer diverse waterhindernissen tegen.

In de omgeving is veel te doen. U kunt een uitstapje maken naar Marbella, maar ook kunt u heerlijk aan het strand liggen. Mocht u nog tijd over hebben, dan is een rondje langs de kleine dorpjes zeker aan te raden.