Melia Atlántico Isla Canela

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2263KM Breda
76KM Faro Airport
157KM Sevilla Airport
5KM Isla Canela Golf
18KM Quinto do Vale
19KM Golf Castro Marim
29KM Islantilla Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het supermooie viersterrenhotel Mélia Atlántico Isla Canela ziet eruit als een hotel uit een sprookje, het is werkelijk fantastisch om alleen al voor dit gebouw te staan. Dit hotel biedt vergezichten over de Atlantische Oceaan en ligt in Huelva (Costa de la Luz), op 15 minuten rijden van onze andere twee tophotels in deze omgeving, Islantilla Golf Resort en El Rompido. Veel kamers bieden uitzicht over de Atlantische Oceaan en u raakt hier niet uitgekeken. De prachtige kamers beschikken allen over een kleurentelevisie, een groot bed, een minibar, een haardroger, badjassen, een telefoon met buitenlijn, een kluisje, High Speed WiFi en airconditioning. U kunt hier genieten van de uitgebreide Wellness, met een fitnessruimte, een mooi binnenzwembad, een sauna en buiten kunt u zwemmen in het reusachtig grote zwembad. Mocht u na het golfen nog energie over hebben dan kunt u hier ook heerlijk tennissen of paddle-tennis spelen.

U kunt hier natuurlijk genieten in het Atlántico Buffet Restaurant, waar u kunt kijken naar de professionele ‘showkcooking’ met Mediterraanse en internationale gerechten. U kunt ook terecht in Los Esteros Bar Restaurant, waar veel gezonde maaltijden geserveerd worden. Verder kunt u nagenieten in de Las Marismas Lounge Bar en La Punta Lounge bar voor een ‘afzakkertje’.

U speelt meerdere golfbanen. U gaat golfen op Isla Canela Golf, Islantilla, La Monacilla, Castro Marim en Quinto do Vale. De golfbaan van Isla Canela is een fijne baan om te spelen. De golfbaan wordt omringd door prachtige olijfbomen en sinaasappelbomen. De brede fairways maken deze golfbaan aangenaam om te spelen en de golfbaan is vrij vlak. Er zijn wel veel waterhindernissen en bijna iedere green is beschermd door brede bunkers.

Golfbaan La Monacilla is ontworpen door José Maria Olazabal, Deze golfbaan is vlak, maar zeker niet gemakkelijk. Eén van deze greens is beschermd door maar liefst acht bunkers. U vindt hier veel pijnbomen langs de golfbaan en diverse grote waterhindernissen. Het onderhoud is zeer goed en uw ronde wordt er zeker één om niet te vergeten.

Islantilla Golf is een hele mooie en bekende golfbaan in Spanje, waar o.a. de Challenge Tour en de Spaanse PGA is gespeeld. De ambitieuze baan wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, prachtig zeezicht en vele pijnbomen. De brede fairways lijken de baan gemakkelijk te maken maar de vele fairwaybunkers liggen te wachten op uw afslag. Ook zijn de greens hier heel snel en vooral goed onderhouden.

Castro Marim is een golfbaan met hoogteverschillen en ook hier wordt de golfbaan omgeven door veel mooie bomen. Een aantal grote waterhindernissen en de snelle greens maken deze golfbaan tot een echte uitdaging.

Golf Quinto do Vale is ontworpen door Severiano Ballesteros en ligt net over de grens in Portugal. Deze golfbaan is vlak, maar ‘Seve’ heeft hier een zeer uitdagende golfbaan van gemaakt, maar welke handicap u ook heeft, deze golfbaan is aangelegd om te genieten van uw ronde. Het leuke is dat de baan 6 Par 5 holes heeft en 6 par 3 holes heeft. De snelle greens, uitdagende bunkers en diverse waterhindernissen maken deze golfbaan tot een waar genot.

In de omgeving vindt u het strand, maar u kunt ook leuke dorpjes bezoeken en ook de prachtige stad Sevilla ligt met anderhalf uur rijden zeker binnen bereik als dagtocht.