Martin’s Klooster Hotel

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
109KM Breda
110KM Eindhoven
20KM Golf Bercuit
23KM Golf Chateau de la Bawette
25KM Golf Louvain La Neuve
40KM Golf de 7 Fontaines

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Leuven ligt het mooie Martin’s Klooster Hotel Leuven. Dit voormalige klooster is omgebouwd tot een schitterend hotel en ligt op het einde van een charmante kasseistraat midden in het historische centrum van Leuven op het zogeheten ‘s Hertogen Eiland. Binnen twee minuten lopen staat u op de Oude Markt in het centrum van België. Dit klooster is gebouwd in 1531 voor Guy Morillon, de secretaris van Keizer Karel V. Daarna werd het een klooster en uiteindelijk een hotel. In 2012 is het gebouw uitgebreid tot 103 kamers en het resultaat is verbluffend. Alle kamers zijn voorzien van moderne gemakken, zoals een zithoek, airconditioning, een minibar, een flatscreen TV, WiFi, een telefoon met directe buitenlijn, een kluisje, een haardroger en een ruime badkamer met ‘Premium’ badkamerproducten. U kunt kiezen uit vier type kamers,  Cosy, Cosy Plus, Charming & Exceptional. De Cosy kamer is de standaard kamer, de andere kamers zijn wat duurder, maar wel een stukje ruimer en luxer.

U kunt dineren in de tientallen restaurants die in de buurt van het hotel liggen. U vindt hier alle denkbare gerechten die u zich maar kunt wensen en wat zullen die heerlijk smaken met een Belgisch biertje in de hand of een goed klas wijn. U kunt ook wel snacks krijgen in het hotel en heerlijk aan de bar napraten over een mooie dag.

U kunt kiezen uit de banen Sept Fontaines met 36 holes (prachtige bosbaan in een schitterende omgeving), Château de la Tournette (36 holes golfbaan met snelle greens en deze baan is zeer heuvelachtig), Golf du Bercuit heeft heel veel hoogteverschillen en deze golfbaan is echt heel bijzonder. Iedere hole is anders en op geen enkele hole kunt u een bal slaan zonder goed na te denken. Verder is er nog een mogelijkheid om te spelen op de zeer geaccidenteerde bosbaan van Château de la Bawette, of de schitterende baan van Golf de l’Empereur die in een zeer bosrijke omgeving ligt. Ook Pierpont heeft op een aantal holes hoogteverschillen en dankzij het goede onderhoud en de kwaliteit van de golfbaan is het echt een fantastische bestemming om eens heerlijk te gaan golfen, deze baan is wel geschikter voor de golfers met een hogere handicap. Ook de andere banen, golf d’Hulencourt, Louvain la Neuve, La Bruyère en Rigenée zijn zeer mooie banen. Voor al deze golfbanen dient u over een handicap te beschikken van 36 of lager.

In Leuven kunt u heerlijk wandelen tussen de eeuwenoude gebouwen. Leuven is een geweldige stad en in combinatie met deze mooie golfbanen wordt uw golfreis overgetelijk.