Le Grand Hotel Barrière

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
400KM Breda
474KM Utrecht
15KM Golf de Montgriffon
25KM Golf de l'Isle Adam
39KM Dolce Chantilly
45KM Golf d'Apremont

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net buiten Parijs ligt het schitterende hotel Grand Hotel Barrière in het kuuroord Enghien-les-Bains ligt op 100 meter van het meer. Een verblijf in dit hotel garandeert ontspanning en luxe. De chique kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, een flatscreen televisie, een minibar, gratis WiFi en een ruime badkamer. Ook vindt u hier tegen betaling een uitgebreide Spa. U kunt hier genieten van maar liefst 3500 vierkante meter Wellness.

U kunt heerlijk dineren in Le 85, waar u geniet van zeer smaakvolle Franse gerechten. We mogen hier spreken van echte ‘haute cuisine’. Na het diner kunt u genieten in de stijlvol ingerichte bar.

U kunt golfen op meerdere mooie golfbanen. De golfbaan van Montgriffon is een baan met heel veel hoogteverschillen. Deze golfbaan ligt er heel erg goed bij. De golfbaan is heel ruim opgezet met veel waterhindernissen en ook veel bunkers. De greens zijn supersnel.Een goed gelezen putt “valt” hier altijd.

U kunt ook kiezen voor Golf d’Apremont, een prachtige bosbaan met veel water. Deze golfbaan is heel erg lang en de waterhindernissen zijn zeer tactisch aangelegd. Ook de greens zijn hier razendsnel. Deze golfbaan is vlak, maar zeer de moeite waard.

De golfbaan van Dolce Chantilly is een golfbaan die absoluut een groot genot is om te spelen. Het leukste aan deze baan is dat men op hole 1 denkt op een polderbaan te staan, terwijl de rest van de holes totaal anders zijn. Het is een baan die ‘linksachtig’ te noemen is. Er zijn kleine hoogteverschillen en heel veel helmgras. Wij adviseren u vooral recht te slaan. Eén van de mooiste holes is hole 11, een par 5 van 500 meter, waar met het tweede schot de green haalbaar is.

Golf de l’Ilse Adam is echt een geweldige golfbaan. Deze golfbaan heeft heel veel hoogteverschillen, moeilijke doglegs en grote bunkers. Ook de lengte van de golfbaan speelt hier een belangrijke rol. Een goede score is zeker mogelijk, maar dan dient u een hele goede dag te hebben.
Voor een langer verblijf is er een keuze uit nog meer golfbanen. De andere golfbanen waar u uit kunt kiezen zijn Exclusive Golf Cely en Bière, Golf Domont-Montmorency, Exclusiv Golf Bèthemont en Exclusive Golf Rochefort, stuk voor stuk schitterende golfbanen.

Het hotel ligt op een kwartier rijden van Parijs en het hotel ligt op 600 meter van het station.