La Manga Golfclub

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
2052KM Breda
120KM Alicante Airport
0KM The North Course
0KM The South Course
0KM The WestCourse

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

La Manga is misschien wel het meest bijzondere golfresort dat wij aanbieden in Spanje. Over la Manga kunnen wij alleen in superlatieven praten. Met 560 hectare is dit één van de allermooiste golfresorts waar wij tot nu toe geweest zijn. Het vijfsterrenhotel Principe Felipe ligt tussen de 3 x 18 holes golfbanen en is zeer luxe. Dit hotel heeft 192 kamers en toch voel je hier een intieme sfeer en geniet u vooral van veel persoonlijke aandacht. Deze kamers bieden alles wat u nodig heeft, een bureau, WiFi, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, een ruime badkamer, een kluisje, badjassen, een haardroger, een ruim bed en een mooi uitzicht. La Manga biedt ook een Wellness van maar liefst 2000 vierkante meter, met een stoomcabine, 13 behandelruimtes (op afspraak), een Jacuzzi, een koud dompelbad, een stilte kamer en een verwarmd buiten zwembad. La Manga beschikt ook over 28 tennisbanen (u leest het goed), dus mocht u na het golfen nog even willen tennissen dan kan dit altijd.
La Manga beschikt over vijftien restaurants en bars en allemaal bieden zij iets anders. U kunt hier kennis maken met de traditionele Mediterraanse keuken, maar ook kunt u genieten van Aziatische gerechten, Italiaanse gerechten en avant garde trends. Ook kunt u naar de 37Spike & Sports Bar voor hamburgers, sandwiches en salades. Verder is er bij het zwembad een bar, bij de tennisbaan en eigenlijk overal waar u komt is wel een restaurant of een bar waar u kunt genieten.

U golft op de drie 18 holes golfbanen van La Manga, te weten the North Course, The South Course en the Westcourse. The North Course heeft vrij smalle fairways met veel palmbomen, waterhindernissen en grote greens.

Op the South Course zijn veel grote toernooien gespeeld van de Europese Tour en deze 18 holes zijn wel de moeilijkste. Met bijna 6500 meter van de heren backtee is deze baan echt heel lang. Op 15 van de 18 holes ligt een waterhindernis en er zijn meerdere par 3 holes langer dan 200 meter. Op De tweede negen komt u veel holes tegen met een dogleg. Deze baan is niet gemakkelijk, maar wat een heerlijk gevoel zult u hebben als u hier heeft gespeeld.

The West Course is na the South Course een verademing. Deze heeft de lengte van een gemiddelde Nederlandse golfbaan, maar heeft wel meer hoogteverschillen dan de andere golfbanen. Deze golfbaan is ruimtelijke ingericht dan de andere golfbanen. Eventueel kunt u ook nog terecht op de Pitch & Putt baan die door Severiano Ballesteros is ontworpen en op misschien wel de grootste en mooiste drivingrange van Europa.

Op la Manga is heel veel te doen, u vindt hier ook een klein winkelcentrum en u kunt hier tal van sporten beoefenen. La Manga ligt ook vlak aan zee.