Kultur Hotel Kaiserhof

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
380 KM Venlo
384 KM Enschede
40 KM Golfclub Eisenach

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op drie en een half uur rijden (380 kilometer) van Venlo ligt het mooie viersterrenhotel Kultur Hotel Kaiserhof in Bad Liebenstein. Een hotel dat zeer luxe is en zeer voordelig. Kultur Hotel Kaiserhof ligt in het Thüringer Woud. Kultur Hotel Kaiserhof is gevestigd in een voormalig paleis, dat later omgebouwd is tot een badhuis. Inmiddels is het natuurlijk een prachtig hotel met luxe kamers. In alle kamers ziet u nog dat het een gebouw is met karakter. Overal ziet u de mooie balken die vroeger werden gebruikt voor de constructie van een gebouw. De luxe kamers beschikken over internet (LAN), een ruime kamer met bad en douche, een haardroger, een zithoek en een kleurentelevisie. Kultur Hotel Kaiserhof beschikt over een uitgebreide wellness ruimte. U vindt hier een Turks Bad, een fitnessruimte, een Finse Sauna en eventueel kunt u zich (tegen betaling) laten masseren door een professionele masseur.

U kunt hier luxe dineren in het mooie restaurant. U krijgt hier Duitse gerechten voorgeschoteld die zeer smakelijk zijn. De koks bereiden veelal lokale gerechten die heerlijk zijn om te proberen. Het is heerlijk om nog even een glas Duits bier te drink of één van de heerlijke wijnen die in de bar geserveerd worden na uw diner.

U kunt golfen op de mooie en uitdagende golfbaan van Golf Eisenach. Deze golfbaan ligt op ongeveer twintig minuten rijden van het hotel, maar de rit is zeer de moeite waard. De Golfbaan van Eisenbach heeft een PAR van 73 en dit is een mooie golfbaan om te spelen. U vindt hier veel bomen en struiken die u dwingen om recht af te slaan. Een driver is niet altijd de juiste club. Verder zijn er op negen holes waterhindernissen die in het spel komen, waarbij u goed moet nadenken welke club u uit uw tas haalt. De behoorlijk snelle greens maken de baan compleet en een genot om hier te golfen. Ook heeft de baan de nodige hoogteverschillen.

In de omgeving kunt u wandelen, fietsen, maar ook genieten van deze stad vol met Spa mogelijkheden.