Hotel Wanders

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
32 KM Arnhem
11 KM Golfclub Borghees
22 KM Land Golfclub Schloss Moyland

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net over de grens in Duitsland (dichtbij Arnhem) ligt hotel Wanders. Een hotel dat al zeven generaties teruggaat en waar men met meer dan 200 jaar ervaring echt weet hoe men de klanten blij kan maken. De kamers zijn uiteraard wel heel modern en deze zijn van alle gemakken voorzien. Iedere kamer beschikt over Wireless internet, een bureau, een badkamer met douche, een haardroger, een kleurentelevisie en een telefoon met directe buitenlijn. Vanuit uw kamer kijkt u uit over het centrale plein van het dorp Emmerich am Rhein Elten. Hotel Wanders beschikt over een mooi terras, waar u ’s avonds nog lekker kunt nagenieten van een mooie dag. Het restaurant staat bekend in de omgeving en het is daar altijd gezellig. De eigenaar is zelf chef-kok en met zijn keukenbrigade bereidt hij de heerlijkste gerechten. Al naargelang het seizoen serveren zij wildgerechten, vis, salades en groenten, vers van de markt evenals de bekende Eltense aspergegrechten. Bij alle gerechten kunt u genieten van een uitstekende wijn of een goed getapt glas koud bier.

U kunt hier golfen op twee mooie golfbanen, Golfclub Borghees en Landclub Schloss Moyland. De golfbaan van Borghees ligt op 3 km van het hotel en Borghees is wel echt een golfbaan die heel leuk is om meerdere keren te spelen. Borghees is een zeer uitdagende golfbaan. De meeste holes liggen in een zeer bosrijke omgeving, maar u vindt hier ook nog een aantal holes die een wat meer open karakter hebben. U bent welkom met uw golfvaardigheidsbewijs op Borghees. Borghees beschikt over zeer snelle, ruime greens en over diverse zeer uitdagende bunkers. Heeft u wel eens een bunker gezien waarin u met een trap afdaalt? Mocht u in deze bunker komen te liggen, dan is het een prestatie indien u daar met één slag uitkomt. Verder komen de bomen op sommige plaatsen dusdanig in het spel, dat u soms beter een ijzer kunt afslaan. Golfclub Borghees is echt een aanrader!

Ook Land Golfclub Schloss Moyland is absoluut een hele mooie golfbaan, die het gehele jaar in een goede conditie verkeert. Schloss Moyland is een zeer gevarieerde golfbaan. Van de achttien holes zijn er negen holes die echt in de bossen liggen en echt niet gemakkelijk zijn. De andere negen holes hebben meer een parkachtig karakter met diverse waterhindernissen en deze holes zijn wat meer open. Schloss Moyland beschikt over mooie grote greens, die zeer goed onderhouden zijn. Ook zijn er veel bunkers die in het spel komen. U zult genieten van deze mooie golfbaan.
In de omgeving ligt Arnhem waar u nog rond zou kunnen kijken, maar ook zijn hier voldoende wandel-en fietsmogelijkheden. Ook ligt het Kasteel Schloss Moyland hier dichtbij en dat is zeer de moeite waard om te bekijken

Arrangement 1

Dit arrangement is inclusief :
  • 2 x 18 holes golf
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x diner
€ 275,-.
€ 25,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht

Arrangement 2

Dit arrangement is inclusief :
  • 4 x 18 holes golf
  • 4 x overnachting
  • 4 x ontbijtbuffet
  • 4 x diner
€ 509,-.
€ 25,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht