Hotel Wacker

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
174 KM Venlo
284 KM Utrecht
4 KM Golfclub Siegen-Olpe
13 KM Golfclub Siegerland
27 KM Golfclub Repetal

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Wacker is een fantastisch viersterren hotel en ligt in Sauerland (Duitsland) in een mooie en groene omgeving. Naast de luxe kamers die u hier treft, die van alle gemakken zijn voorzien kunt u ook nog gratis gebruik maken van de de uitgebreide Wellness. U vindt hier een Tepidarium, een Romeins stoombad, groot zwembad, een sauna en nog veel meer. U kunt hier ook gebruik maken van het gratis WiFi netwerk.

Hotel Wacker heeft maar liefst drie restaurants, dus u kunt hier volop genieten van culinaire hoogstandjes. Geniet van heerlijke Duitse gerechten, maar geniet ook vooral van de variatie die geboden wordt. Na het diner kunt u nog heerlijk even nagenieten aan de bar en de dag doornemen.

U gaat golfen op drie  mooie golfbanen, namelijk Golfclub Siegen-Olpe, Golfclub Siegerland en Golfclub Repetal. Golfclub Siegen-Olpe ligt in een groene omgeving en door de kleine hoogteverschillen is deze golfbaan toch best vermoeiend om te spelen. U geniet hier van goed onderhouden greens en af en toe een waterhindernis die voor u op de verkeerde plaats ligt. Verder zijn veel greens omringd door bomen.

Golfclub Siegerland is een golfbaan met weinig waterhindernissen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de fairwaybunkers die practisch op iedere hole aanwezig zijn. Siegerland is zeer goed onderhouden en u zult hier genieten van de rust en de goede sfeer, maar vooral ook van de behoorlijke hoogteverschillen die de golfbaan extra lastig maken.

Golfclub Repetal is ook een golfbaan met veel hoogteverschillen. Hier vindt u een aantal hele lange par 5 holes, maar ook een aantal korte par 4 holes waar het zeker goed mogelijk is om birdies te maken. De greens zijn goed en er zijn maar een paar waterhindernissen te vinden op de golfbaan en dat wordt weer gecompenseerd door veel bomen en groen. Een hele leuke golfbaan om te spelen.

In de omgeving vindt u de plaatsen Olpe en Siege, maar ook Köln en Bonn liggen niet heel ver van het hotel vandaan.