Hotel Villa Abbondanzi

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
15 KM Forli Airport
50 KM Bologna Airport
13 Km Riolo Golfclub
45 KM Cervia Golfclub
60 KM Rimini Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1180 km van Maastricht ligt in de prachtige neo-klassieke villa het hotel Villa Abbondanzi. Hotel Villa Abbondanzi ligt op 15 km van Forli Airport en 50 kilometer van Bologna Aiport. Dit viersterren hotel dateert uit de 19e eeuw en beschikt over slechts dertien kamers. Alle kamers van dit hotel zijn ingericht in een verschillende stijl, dus iedere kamer is uniek. Alle 13 kamers beschikken over een kleurentelevisie, een internetaansluiting, een kluisje, een minibar en airoconditioning. Het hotel beschikt over een uitgebreide spa. U vindt hier onder andere een jacuzzi, een Turks stoombad, een groot buitenzwembad en een sauna. Hotel Villa Abbondanzi beschikt over een zeer elegant visrestaurant. De vis wordt hier bereid volgens Italiaanse receptuur. Uiteraard kunt u hier ook vleesgerechten eten of vegetarisch, maar vis is de specialiteit van het restaurant.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Cervia Golfclub, de Rimini Golfclub en de Riolo Golfclub. De golfclub Riolo ligt op 13 kilometer rijden, Deze golfbaan is zeer de moeite waard om te spelen. Omgeven door de groene heuvels van de Romagnolo Apenijnen ligt deze prachtige golfbaan uitgestrekt over 200 hectare. Het is een afwisselende golfbaan met een aantal vlakke holes, maar ook enkele sterk aflopende en omhooglopende fairways. Een ware uitdaging om tot een goede score te komen. U dient rekening te houden met vijvers, diepe bunkers en zelfs enkele ravijnen en andere obstakels die typisch bij deze streek horen. Golfen is hier onvergetelijk.

Op 45 km rijden ligt de Golfclub Cervia. Deze 27 holes golfbaan ligt vlakbij de Adriatische zee en gedurende de ronde ziet u hier de ene prachtige pijnboom na de andere. De eerste 9 holes waant u zich op een klassieke Schotse ‘Links’ golfbaan en de tweede 9 holes zijn juist geïnspireerd op Amerikaanse top golfbanen. De derde 9 holes hebben ook weer een totaal andere inspiratiebron. U zult hier geweldig genieten van deze prachtige golfbaan. Ook voor Rimini geldt dat het onderhoud van de baan geweldig is. Niet voor niets is het Italiaans Open hier meerdere keren gespeeld. Op 60 kilometer afstand van het hotel ligt de mooie Rimini Golfclub. Deze golfbaan ligt 80 meter boven zeeniveau en biedt prachtige vergezichten over Valmarecchia Park, Verrucchio, Torriana en San Leo. In de verte kunt u de kastelen zien van San Marino en de prachtige bergen. De golfbaan doet ‘Amerikaans’ aan. Er zijn een aantal pittige waterhindernissen die regelmatig tijdens uw ronde terugkomen. De baan is lang en zeer goed onderhouden. Regelmatig worden hier toptoernooien gespeeld.