Hotel Vila Sol

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
20 KM Faro Airport
0 KM Vila Sol Golf
44 KM Vale da Pinta Golf
44 KM Gramaco Golf
54 KM Alto Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wederom bieden wij u met veel plezier een 5 sterren Golfresort. Hotel Vila Sol is een tophotel in de Algarve. Houdt u van rust, luxe en golf, dan is dit een ideale bestemming voor uw volgende golfreis. Vila Sol beschikt over bijna 200 luxe kamers en appartementen met uitzicht en alle faciliteiten die een golfer zich kan wensen. De kamers zijn niet alleen ruim, maar deze zijn ook voorzien van airconditioning, een minibar, een flatscreen televisie, een kluisje en een luxe badkamer. Vila Sol beschikt over prachtige zwembaden, een fitnesszaal. een jogging parcours, tennisbanen en een Kids Club en ligt op slechts twintig minuten rijden van Faro Airport.|

U kunt heerlijk dineren in het restaurant ‘Green Pines’. Hier kunt u terecht voor heerlijke lokale visgerechten, maar ook kunt u hier genieten van een goede vleesmaaltijd of een vegetarische maaltijd. Het is ook mogelijk om te dineren in het clubhuis van de golfbaan met uitzicht over het terras.

De golfbaan van Vila Sol heeft 27 holes en is zeer ruim van opzet over een terrein van maar liefst 150 hectare. Vila Sol is een prachtige golfbaan en is twee keer gastheer geweest van het Portugees Open, dus u weet dat u hier kwaliteit mag verwachten. De golfbanen worden gekenmerkt door veel hoogteverschillen, waterhindernissen en snelle greens. Opvallend is ook het uitzicht op de groene omgeving, u ziet hier heel veel prachtige, volgroeide bomen en bijzondere struiken en planten. U kunt hier ook vier andere mooie golfbanen spelen. U heeft de mogelijkheid om op vier golfbanen in de omgeving te spelen, Gramacho, Vale da Pinta, Alto, en Silves.

Gramacho is een linksbaan. Deze baan onderscheidt zich van andere banen in de omgeving door de grote variëteit aan meren en de directe nabijheid van de zee. Het uitzicht is op veel holes fenomenaal! Het is geen lange baan om te lopen, maar u zult al uw inspanningen nodig hebben om de greens te halen, de vele waterhindernissen zullen het u er niet makkelijker op maken! Kortom, een grote uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde golf(st)er.   Silves is een prachtige 18-holes baan met diverse hoogteverschillen en waterhindernissen. De baan wordt omgeven door bergen en dat geeft altijd een spectaculair uitzicht. U vindt hier veel palmbomen en olijfbomen en ook ziet u om de baan heen de citruskwekerijen liggen wat een mooi uitzicht biedt.   Alto Golfclub is ook een zeer bijzondere golfbaan. Door de golfbaan heen lopen twee valleien waardoor veel hoogteverschillen ontstaan. De eerste negen holes heeft u een prachtig uitzicht over het meer van Bagos. Op de tweede negen holes komt u één van de langste holes van Europa tegen. Met maar liefst 604 meter is deze par 5 holes bepalend voor de score van uw gehele ronde.

De vierde golfbaan Vale da Pinta is ook absoluut een prachtige golfbaan. Deze golfbaan heeft veel doglegs en hoogteverschillen. Iedere hole telt mee. Deze baan heeft geen enkele hole waar u ongeconcentreerd een goede score kunt maken. Deze golfbaan is een echte uitdaging.   Vila Sol ligt heel dichtbij het strand, dus u kunt hier genieten van het strand en de zee. In de omgeving is heel veel te zien, maar ook zien hier geweldige visrestaurants in de omgeving waar u heerlijk kunt dineren.