Hotel The Oitavos

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
2165 KM Breda
39 KM
0 KM Oitavos Dunes

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het vijf sterren hotel The Aitavos is een hotel dat op een prachtige en moderne manier op gaat in de natuurlijke omgeving van Sintra-Cascais. Het hotel is zeer modern en luxe ingericht. Alle kamers zijn ruim en luxe ingericht met airconditioning, een minibar, een kluisje, twee TV’s, een haardroger, badjassen en WiFi. De luxe Spa staat in het teken van licht. U kunt hier diverse algentherapieën ondergaan en genieten van de jacuzzi. Ook zijn hier meerdere zwembaden, een sauna, en een Turks stoombad.

The Oitavos biedt maar liefst drie restaurants. U kunt terecht in restaurant Ipsylon, restaurant Chef’s Table en Verbasco. De eerste twee restaurants vindt u in het hotel en Verbasco vindt u in het clubhuis van de golfbaan met een geweldig uitzicht over de Atlantische Oceaan. In Restaurant Ipsylon weet de staf u feilloos de juiste wijnen bij uw gerechten te schenken. Chef’s Table is vooral een Tapas restaurant, waarbij u de ervaring van de Chef terugproeft in de heerlijke hapjes. In de Bar wordt tot diep in de nacht doorgeschonken.

De golfbaan van Oitavos Dunes ligt aan het hotel en is echt een schitterende golfbaan. Deze golfbaan is een echte ‘links’ golfbaan. Overal vindt u struiken, helmgras en duinen om u heen. U speelt hier met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. De hoogteverschillen en aanwezige pijnbomen maken deze golfbaan tot een juweel. Deze golfbaan is een genot om te spelen en een uitdaging om te scoren.

In de omgeving is veel natuur en u kunt ook eens gaan kijken in Cascais en Sintra waar nog veel klassieke gebouwen te vinden zijn die gebouwd zijn in Moorse stijl. Ook zijn er veel stranden waar u naartoe kunt in de directe omgeving.