Hotel Tagungs-Zentrum

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
576 KM Enschede
660 KM Utrecht
24 KM Golfbaan Prenden

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 576 kilometer van Enschede vonden wij net ten noorden van Berlijn het mooie Hotel Tagungs-Zentrum. Dit hotel met een moderne inrichting biedt veel luxe en comfort een goede prijs. De 55 kamers zijn modern en van alle gemakken voorzien. Op uw kamer vindt u een kluisje, een ruime badkamer met een bad en een douche, een isdn aansluiting, een haardroger, wireless internet een minibar, een kleurentelevisie en een telefoon met een directe buitenlijn. Het hotel ligt in een zeer mooie, rustige en groene omgeving. U kunt in het hotel gratis gebruik maken van het fitnesscentrum en de sauna.

In het moderne en gezellige restaurant von Hövel kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. Hier wordt voornamelijk gewerkt met verse, regionale producten. U zult hier genieten van een voortreffelijk diner. In de zomer kunt u genieten van uw diner op het terras. Na uw diner kunt u nog even nagenieten aan de grote bar in het restaurant om de de dag nog eens door te nemen.

U kunt golfen op de mooie golfbaan van Prenden. Deze 27 holes golfbaan ligt op maar liefst 120 hectare en is zeer ruim van opzet. De golfbanen heeft enkele holes waar bomen in het spel komen, maar heeft een open karakter. Op veel holes komt u in aanraking met helmgras en indien u daar in ligt is een hoog ijzer de enige oplossing om hier uit te komen. Ook komt u op enkele holes waterhindernissen tegen. De golfbaan van Prenden is heel goed onderhouden en het is absoluut een genot om hier te spelen.

Het hotel bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Berlijn, dus indien u een stadbezoek zou willen combineren met dit hotel, dan is dat een mooie combinatie. Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en de stad is één groot geschiedenisboek.

 

Arrangement 1

Dit arrangement is inclusief :
  • 2 x 18 holes golf
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x diner
€ 265,-.
€ 35,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht

Arrangement 2

Dit arrangement is inclusief :
  • 3 x 18 holes golf
  • 4 x overnachting
  • 4 x ontbijtbuffet
  • 4 x diner
€ 465,-
€ 35,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht

Contact

E-mail info@golfreizen.nl
Tel 010-4674430