Hotel Schloss Teschow

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
523 KM Groningen
541 KM Enschede
0 KM Golfclub Teschow

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op  ruim 500 kilometer van Groningen en 200 kilometer boven Berlijn ligt het prachtige hotel Schloss Teschow. Hotel Schloss Teschow ligt in een omgeving die nog het meest lijkt op een sprookjeslandschap. Meren wisselen elkaar af met rivieren, kleine en grote stroompjes en veel watervallen. Aan de oevers van het meer van Teterow heeft het hotel in 2001 haar deuren geopend. Met 93 kamers en drie restaurants is het hotel ruim opgezet, maar toch krijgt u hier veel persoonlijke aandacht. De kamers zijn zeer stijlvol ingericht en heel ruim. Alle kamers beschikken over een ruime badkamer, een minibar, een kleurentelevisie en een telefoon met een directe buitenlijn. U bent altijd verzekerd van een mooi uitzicht, want de kamers bieden een prachtig uitzicht over het meer of over de golfbaan. Na het golfen kunt u heerlijk ontspannen in het ruime zwembad of bijkomen in de Finse Sauna en het Romeinse stoombad. Ook beschikt Schloss Teschow over een Tecaldarium, een Frigidarium, een Tepidarium en een oriëntaals Rasulbad. Het geweldige ontbijtbuffet wordt geserveerd in de ruime ontbijtzaal met serre, waardoor de zon u kan laten genieten van haar eerste stralen.

Het hotel beschikt over maar liefst drie restaurants. Het restaurant Chez Lisa is het restaurant waar de echte fijnproevers hun smaakpapillen kunnen laten verwennen. Hier worden veel Franse gerechten gerserveerd. Het restaurant Sukotai is een Thais restaurant en het koksteam bestaat hier volledig uit Thaise koks en kokkinnen die het vak hebben geleerd in de beste restaurants van Bangkok. Het derde restaurant Levantino is gespecialiseerd in Italiaanse en Spaanse gerechten. Ook hier geldt dat u culinair verwend zult worden. De diners die bij het arrangement inbegrepen zijn, zult u genieten in restaurant Levantino, maar wilt u in één van de andere twee restaurants dineren dan is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs.

De golfbaan van Teschow ligt aan het hotel, dus u loopt vanuit uw kamer de eerste tee op. Deze golfbaan beschikt over 27 holes, waarvan 18 holes championships course en wij mogen de baan een prachtige baan noemen. U treft op deze baan een behoorlijk aantal bunkers aan. Iedere green is beschermd door minimaal één bunker, maar vaak worden de greens beschermd door drie of vier bunkers. Een heerlijke baan waarbij accuratesse een vereiste is. De baan is redelijk vlak, maar de vele waterhindernissen die u aantreft maken de baan wel zeer uitdagend, evenals de snelle greens. Regelmatig treft u alleenstaande grote bomen, die een schot naar de greens weleens lastig zouden kunnen maken. Deze baan is een absolute aanrader.

In de omgeving van Teschow zijn vele wandel-en fietsroutes, veel leuke kleine dorpjes en veel natuur. Ook is het natuurlijk mogelijk om een dag naar Berlijn te rijden (anderhalf uur rijden), aangezien hier van alles te beleven is.