Hotel Savoi Regency

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
30 KM Bologna Aiirport
70 KM Forli Airport
18 KM Bologna Golfclub
25 KM le Fonti Golfclub
45 KM Modena Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1180 km van Maastricht ligt het hotel Savoia Regency. Dit hotel ligt net onder Bologna, op slechts 20 km van het vliegveld van Bologna en op een uur rijden van het vliegveld van Forli. Het Savoia Regency hotel is een elegant hotel in een mooie omgeving. Het hotel doet denken aan een 18e eeuwse villa en is met veel ruimte omkleed. De 72 kamers zijn allen voorzien van een kleurentelevisie, een minbar, een kluisje, wireless internet, een haardroger en een ruime badkamer. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk ontspannen. Het hotel beschikt over een zwembad en meerdere tennisbanen, dus indien u zich na het golfen nog even zou willen inspannen dan zijn deze voorzieningen ideaal.

Op de bovenste verdieping van het hotel bevinden zich het restaurant en de bar. In het restaurant Garganelli worden met name Bolognese gerechten geserveerd. U kunt hierbij kiezen uit vlees, vis of vegetarisch, maar voor alle gerechten geldt dat ze heerlijk zijn en mooi worden opgediend. Na het diner kunt u nog genieten in de gezellige bar.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Le Fonti Golfclub, Bologna Golf Club en Modena Golfclub. Le Fonti Golfclub ligt op 25 kilometer in de schitterende Sillaro Valli, waar een mild en uniek microklimaat heerst. Prachtige heuvels worden afgewisseld met ravijnen. Deze omgeving is vooral bekend door de Spa mogelijkheden die de omgeving rijk is. De golfbaan is heel lang en zeer gevarieerd, door de vele heuvels die Le Fonti rijk is en de vele verschillende bomen en struiken die hier groeien. Le Fonti is ook regelmatig gastheer geweest voor grote toernooien zoals de Qualifying School van de Ladies Tour. Snelle greens maken het putten niet gemakkelijk, evenals de soms diepe bunkers. Golfen op Le Fonti Golfclub is absoluut een genot, maar ook zeker een onvergetelijke ervaring.

De golfbaan van Bologna ligt op 18 kilometer van het hotel, maar wat een golfbaan! Deze golfclub is opgericht in 1959, is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele Nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bolgona gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad.

Modena Golfclub ligt op 45 kilometer rijden, maar is de rit zeker waard. Deze mooie golfbaan is ontworpen door Bernhard Langer. Deze golfbaan mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. De golfbaan kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.   Hotel Savoia Regency ligt op slechts tien minuten van de mooie stad Bologna. Maar ook kunt hier wandelen door de prachtige natuur van Bologna. Op een uur rijden ligt de Adriatische kust, dus een dag naar het strand is hier zeker ook een aanrader