Hotel Saint Malo Golfclub

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
584 KM Breda
0 KM Golf de Saint Malo

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben weer een prachtig hotel voor u ontdekt in Frankrijk in Bretagne. Dicht bij zee hebben wij voor u de Saint Malo Golfclub geselecteerd en deze prachtige golfbaan beschikt ook over een mooi hotel op de golfbaan.  De kamers beschikken allen over moderne gemakken, zoals airconditioning, een kleurentelevisie, een prima badkamer, een bureau, een kluisje, Wifi en een directe telefoonlijn.  Ook beschikt iedere kamer over een terras of een balkon. Iedere kamer is anders ingericht met mooie, warme kleuren.

Het restaurant serveert traditionele gerechten met dagverse producten die per seizoen verschillen. U zult hier genieten van de echte Franse keuken.

De golfbaan van Saint Malo is erg uitdagend te noemen en u zult regelmatig zien dat de driver niet altijd de beste keuze is om mee af te slaan. De fairways zijn redelijk breed en de baan is redelijk heuvelachtig, verder is er vrij veel water, maar ook wordt u gedurende het golfen omringd door prachtige bomen wat de golfbaan een extra dimensie geeft. De snelle greens en de bunkers vragen om uw aandacht dus blijf geconcentreerd, dan kunt u een mooie score afleveren.

In de directe omgeving kunt u talloze watersporten beoefenen, of gewoon lekker aan het strand een lange wandeling maken. U bevindt zich hier 20 minuten boven de prachtige stad Rennes, waar vele bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals kerken, musea, maar ook wijnhuizen en natuurlijk vele leuke restaurantjes waar u heerlijk kunt dineren