Hotel Royal

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
52 KM Antwerpen
180 KM Utrecht
11 KM Golfbaan de Woeste Kop

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Dichtbij de grens van België ligt nog net in Nederland in het mooie plaatsje Sas van Gent (Zeeland) het gezellige familiehotel Hotel Royal. Dit hotel beschikt over veertig mooie kamers en twintig ruime appartementen. Alle kamers en appartementen van Hotel Royal beschikken over een ruime badkamer, een minibar en een kleurentelevisie. Hotel Royal beschikt ook over een binnenzwembad, en een sauna, zodat u na het golfen nog heerlijk kunt ontspannen. U kunt tevens gratis gebruik maken van het WiFi systeem van het hotel.

U kunt heerlijk dineren in Restaurant Bottles. Dit restaurant heeft diverse prijzen gewonnen en is in de omgeving zeer bekend. U wordt hier steeds weer verrast met speciale gerechten of menu’s. Iedere keer dat u in restaurant Bottles dineert zult u aangenaam verrast worden. De uitgebreide wijnkaart maakt uw diner compleet.

U kunt golfen op de mooie golfbaan de Woeste Kop die op slechts tien minuten rijden ligt. De Woeste Kop biedt alles wat een golfbaan interessant maakt. U vindt hier een behoorlijk aantal waterhindernissen die u dwingen om de juiste club te kiezen. Ook worden de greens goed onderhouden en zult u verrast worden door de snelheid van de greens. Er zijn ook een aantal echte bosholes op de Woeste Kop te vinden. Golfen op de Woeste Kop is een echte aanrader.

Niet ver van Sas van Gent liggen leuke stadjes als Gent ( BE), Brugge (BE) en Hulst (NL). Ook zijn er in dit deel van Zeeland volop mogelijkheden om naar het strand te gaan of watersporten te beoefenen.