Hotel Royal Zelzate

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
106 KM Breda
173 KM Utrecht
12 KM Golfbaan de Woeste Kop

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net over de Belgische grens in Zelzate ligt het gezellige familiehotel Hotel Royal Zelzate. Dit hotel beschikt over 27 mooie kamers en ruime appartementen. Alle kamers en appartementen van Hotel Royal Zelzate beschikken over een ruime badkamer, een minibar en een kleurentelevisie.

U kunt heerlijk dineren in restaurant Jean Bart. De gasten mogen hier rekenen op exclusieve gerechten en zullen terugdenken aan een fantastisch diner. Ook is het mogelijk om hier lekker even te lunchen tijdens uw verblijf. In de zomer kunt u lekker buiten dineren of lunchen op het terras in de tuin.

U kunt golfen op de mooie golfbaan de Woeste Kop die op slechts tien minuten rijden ligt. De Woeste Kop biedt alles wat een golfbaan interessant maakt. U vindt hier een behoorlijk aantal waterhindernissen die u dwingen om de juiste club te kiezen. Ook worden de greens goed onderhouden en zult u verrast worden door de snelheid van de greens. Er zijn ook veel echte bosholes op de Woeste Kop te vinden. Golfen op de Woeste Kop is een echte aanrader.

Niet ver van Sas van Gent liggen leuke stadjes als Gent ( BE), Brugge (BE) en Hulst (NL). Ook zijn er in dit deel van Zeeland volop mogelijkheden om naar het strand te gaan of watersporten te beoefenen.