Hotel Relais Montforte

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
995 KM Maastricht
100 KM Turijn Airport
145 KM Genua Airport
0 KM Relais Montforte Golfclub
15 KM Cherasco Golfclub
45 KM La Margherita Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Italië hebben wij wederom een prachtig golfhotel gevonden. Relais Monforte ligt op 995 kilometer rijden van Maastricht. Dit hotel is oorspronkelijk een herenboerderij en is gelegen op het platteland van Langhe. Relais Montforte ligt op 100 km rijden van het vliegveld van Turijn, 145 km van het vliegveld van Genua en 180 km van het vliegveld van Milaan. Relais Montforte ligt aan de golfbaan en beschikt over een heel mooi buitenzwembad en een wellnesscentrum. In het wellnesscentrum vindt u een binnenzwembad, een Jacuzzi en Turkse baden. Tevens kunt u tegen betaling genieten van diverse massages en/of schoonheidsbehandelingen. De kamers beschikken allen over een telefoon met directe buitenlijn, een luxe badkamer met bad, een kleurentelevisie en een minibar. Vanuit uw luxe kamer kijkt u uit over de golfbaan of de heuvels en wijngaarden. Vanaf het buitenzwembad heeft u een mooi uitzicht over de Alpen die in het voorjaar en het najaar nog bedekt zijn met sneeuw.   Het hotel beschikt over een goed restaurant, waar de fijne kunsten van de Italiaanse keuken goed worden verstaan. Een diner is hier een avondvullende bezigheid. Het hotel bevindt zich midden in een bekende wijnstreek. Zelf heeft de hotelier ook de benodigde kennis van wijn in huis. Hier produceert men zelf de heerlijke (gecertificeerde) Barolo wijn.

De golfbaan van Relais Montforte is een 9 holes golfbaan met par 3’s en par 4’s maar deze golfbaan is zeer uitdagend. Snelle greens en veel hoogteverschillen maken deze golfbaan tot een ware test, zeker als het een winderige dag is. Deze golfbaan is uitdagend zowel voor beginnende golfers als voor gevorderde golfers.

Indien u meerdere golfbanen wilt spelen dan kunt u terecht op Cherasco Golfclub (15 km) en La Margherita Golfclub (45km). Cherasco golfclub is een schitterende golfbaan die beschikt over veel water en veel bomen. Iedere hole vraagt om concentratie. Vaak is het niet verstandig om een driver uit uw tas te halen. Om een goede score te behalen dient u op iedere hole de juiste club te kiezen. U kunt hier ook snelle greens verwachten en veel (fairway)bunkers. Cherasco Golfclub beschikt ook over een heel mooi zwembad waar u nog even kunt afkoelen en nagenieten van uw ronde.

La Margherita Golfclub is iets verder rijden, maar deze golfbaan is zeker de reis waard. Ook deze golfbaan heeft veel hoogteverschillen, maar ook waterhindernissen op moeilijke plaatsen die u dient te overwinnen. In de verte kunt u genieten van prachtige vergezichten em met helder weer kunt u zelfs de Alpen zien.

In de omgeving van Relais Montforte kunt u heerlijk wandelen. Ook is de omgeving bekend door de vele vondsten van witte truffels. Mocht u nog een stad willen bezoeken, dan ligt Alba dichtbij. Alba is een stad vol kunst en cultuur, maar ook kunt u hier heerlijk winkelen of dineren.