Hotel Radisson Blu Palace Hotel

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
62 KM Maastricht
226 KM Breda
3 KM Royal Spa des Fagnes

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het prachtige stadje Spa in België ontdekten wij het Radisson Blu Palace hotel. Dit prachtige hotel ligt direct naast het oudste Casino van Europa. Het hotel ligt net buiten het centrum van Spa in een romantische vallei vlakbij de golfbaan Royal Spa des Fagnes. De 120 hotelkamers zijn van alle luxe voorzien. U vindt op iedere kamer gratis internet, een minibar, airconditioning, een kluisje, koffie-en theefaciliteiten, een broekenpers, een kleurentelevisie, een haardroger, een badmantel en een ruime badkamer. U kunt hier ook gebruik maken van de sauna, hammam of de fitnessruimte. Ook kunt u via de (unieke) kabelbaan naar het zeer uitgebreide welnesscenter dat zich op tweehonderd meter van het hotel bevindt. Hier kunt u alle denkbare lichaamsbehandelingen ondergaan (op afspraak), maar zwemmen kan natuurlijk ook.

De Brasserie ‘Les Saisons de Spa’ is de ideale locatie om te genieten van een salade of regionale en internationale brasserie specialiteiten. Seizoensgebonden menu’s zijjn tevens beschikbaar geïnspireerd door de smaken van de verschillende werelddelen.

U gaat golfen op Royal Spa des Fagnes. Deze golfbaan heeft echt schitterende greens, waar iedere golf(st)er eens kan ondervinden wat echte ‘backspin’ is. De golfbaan ligt in een zeer bosrijke omgeving en u bent overal alleen maar omringd door schitterende bomen, een echt prachtig stuk natuur. Er zijn een aantal zeer aantrekkelijke holes bij en een goede score is zeker te maken. Royal Spa Des Fagnes heeft bijna geen waterhindernissen, maar de bomen en de vele bunkers zullen u tot het uiterste testen.

U staat bijna nergens vlak op de golfbaan wat natuurlijk extra uitdagend is. Wat dacht u van de vijfde hole, bijna vierhonderd meter lang en deze heeft de vorm van een kombocht, de enige rechte stukken op deze hole zijn de teebox en de green. Deze prachtige golfbaan raden wij echt aan! Eén ronde spelen is te weinig, u gelooft pas hoe mooi deze golfbaan is nadat u er geweest bent.