Hotel Radisson Blu Balmoral

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
70 KM Maastricht
1 KM Royal Spa des Fagnes

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben voor u op korte afstand van de golfbaan in Spa het schitterende Radisson Blue Balmoral gevonden. De Royal Golf Club des Fagnes in Spa is echt een parel van een golfbaan. De golfbaan heeft echt schitterende greens, waar iedere golfer eens kan ondervinden wat echte ‘backspin’ is. De golfbaan ligt in een zeer bosrijke omgeving en u bent overal alleen maar omringd door schitterende bomen, een echt prachtstukje natuur. Er zijn een aantal zeer aantrekkelijke holes bij en u kunt hier zeker goed scoren. U vindt hier geen waterhindernissen, maar de bomen en de vele bunkers zullen u tot het uiterste testen. U staat bijna nergens vlak op de golfbaan wat natuurlijk extra uitdagend is. Wat dacht u van de vijfde hole, bijna vierhonderd meter lang en deze heeft de vorm van een kombocht, de enige rechte stukken op deze hole zijn de teebox en de green. Deze golfbaan raden wij echt aan! Een ronde spelen is te weinig, u gelooft het pas nadat u er geweest bent.

Bij een schitterende golfbaan kan het hotel natuurlijk niet achterblijven. Wij hebben dan ook een zeer luxe hotel geselecteerd waar u verblijft in een kamer die werkelijk van alle gemakken is voorzien, u vindt hier o.a. een bad, haardroger, een directe telefoonlijn, satelliet televisie, airconditioning, een minibar, een broekenpers en een modemaansluiting. U komt aan en krijgt dan even een welkomstdrankje en tevens een informatiepakket overhandigd alsmede een welkomstpakket. U heeft hier toegang tot de sauna, de fitness ruimte en het indoorzwembad met jacuzzi. In het arrangement krijgt u ook twee heerlijke driegangen diners in het Balmoral restaurant.

Dat het hotel volledig op golfers is ingericht blijkt wel uit het feit dat er een puttinggreen bij het hotel is aangelegd! Indien uw ‘puttingstroke’ niet helemaal goed was tijdens de ronde, dan kunt u dat ‘s avonds nog even oefenen alvorens u gaat slapen.