Hotel Praia d’el Rey

Land: Portugal
Verblijf: Villa
Sterren: 4 sterren
90 KM
0 KM Praia d'el Rey Golf
6 Km Royal Obidos Golf
8 Km Golf Bom Successo

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op een half uur rijden van Lissabon Airport ligt het prachtige Praia d’ El Rey Marriot Golf & Beach Resort. Dit resort ligt langs de kust en is één van de topbestemmingen in deze regio. Het complex beschikt over WiFi en is heel luxe. U kunt hier verblijven in de luxe kamers of in één van de Townhouses die ruim zijn, afhankelijk van uw wensen. De kamers beschikken over een bureau, een kluis, satelliet TV, een minibar, een haardroger, een luxe badkamer, basjassen en een terras of balkon. Ook kunt u hier genieten van de ruime zwembaden, de luxe fitnesszaal, de Spa, het Turks stoombad en de Jacuzzi. Indien u een townhouse boekt, dan heeft u naast uw slaapkamer ook een ruime woonkamer en dat geeft veel extra ruimte.

U kunt heerlijk dineren in één van de twee restaurants die het resort biedt. U kunt u hier luxe en uitgebreid dineren, maar een licht snelle lunch of een diner met alleen een hoofdgerecht is natuurlijk ook mogelijk. Het maakt niet uit wat uw keuze is, in alle gevallen zult u genieten van de heerlijke gerechten die geserveerd worden.

De golfbaan van Praia d’el Rey is een geweldige golfbaan. In diverse lijsten staat deze golfbaan in de top 15 van mooiste golfbanen van Europa. Natuurlijk zijn die lijsten subjectief, maar iedereen is het erover eens dat dit een zeer uitdagende golfbaan is die prachtige greens heeft en heel uitdagend is. Praia d’El Rey ligt tussen de pijnbomen en heeft veel hoogteverschillen. De golfbaan is heel lang en biedt prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan en de eilanden die je in de verte ziet liggen.   Tegen een geringe meerprijs is het ook mogelijk om te golfen op de mooie golfbanen van Bom Successo en Royal Obidos. De golfbaan van Bom Successo beschikt over een aantal waterhindernissen die zeer strategisch geplaatst zijn en de golfbaan wordt omringd door heel veel bomen.

Ook Royal Obidos is een prachtige golfbaan. De moeilijkheidsgraad van Royal Obidos zit vooral in de lengte, de hoogteverschillen, de diepe bunkers en de snelheid van de greens. Deze golfbaan is vrij open, dus als het waait kan de Oceaanwind voor verrassingen zorgen.   In de omgeving is veel te doen. U kunt hier veel dorpen bekijken met een rijke historie. Visrestaurants in de leuke havens bezoeken en een bezoek aan Lissabon zijn absolute aanraders.