Hotel Porto Bay Falésia

Land: Portugal
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
30 KM Faro Airport
9 KM Laguna Golf
9 KM Millennium Golf
10 KM Victoria Golf
13 KM Pinhal Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In de Algarve op nog geen twintig minuten van Faro Airport ligt het prachtige Porto Bay Falésia hotel. Falésia is een keten van schitterende hotels en Porto Bay is daar een mooi voorbeeld van. Porto Bay heeft een mooie ligging aan het strand. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van airconditioning, een ruime badkamer met haardroger, een kluisje, WiFi, een minibar en koffie- en thee faciliteiten. Verder kunt u genieten van een groot zwembad en een spa-en healthcenter en bijna iedere avond live muziek.   Er zijn twee restaurants, een Italiaans à la carte restaurant en een buffet restaurant met diverse thema’s. U kunt hier genieten van een heerlijk diner en de dag nog eens ontspannen doornemen. In de zomer geniet u van een prachtig uitzicht vanaf het terras.   U kunt golfen op de mooie Oceanico golfbanen. Wat dacht u van Pinhal, Laguna, Millennium & Victoria? De golfbaan Pinhal staat voor kwaliteit, een golfbaan die echt met de top van Portugal kan wedijveren. Op iedere hole staat u hier op de teebox tussen de bomen. Een moeilijke golfbaan maar prachtig om op te spelen. Af en toe komt u een waterhindernis tegen. Pinhal beschikt over snelle greens en wordt zeer goed onderhouden. Een echter topper deze golfbaan.

De golfbaan Laguna heet niet voor niets zo. Deze golfbaan heeft heel veel waterhindernissen die op lastige plekken liggen en dat maakt Laguna heel uitdagend. Ook zijn bunker en vooral fairway bunkers hier in overvloed aanwezig. Deze golfbaan is heel anders dan Pinhal, maar zeker niet gemakkelijker. De golfbaan Millennium is een echte Hawatree’. Deze beroemde architect heeft een prachtige golfbaan afgeleverd. De hoogteverschillen zorgen ervoor dat u bijna altijd een beetje scheef staat bij uw tweede of derde slag. Een enkele waterhindernis, veel bunkers en vier echte bosholes zorgen voor de nodige variatie tijdens het golfen.

Golf Victoria is gebouwd op maar liefst 90 hectare grond en daarmee zeer ruim van opzet. Deze golfbaan is ontworpen door Arnold Palmer en een absoluut meesterwerk. Deze golfbaan beschikt over veel hoogteverschillen, veel bunkers en veel waterhindernissen. Dit zijn genoeg uitdagingen voor en een goede score is op deze golfbaan niet vanzelfsprekend. Eén ding is zeker.  Nadat u al deze golfbanen heeft gespeeld wilt u zeker weer terugkomen.   In de omgeving is van alles te doen, zoals alle denkbare watersporten, maar ook kunt u genieten van kleine stadjes zoals bijvoorbeeld Albufeira.