Hotel PGA de Catalunya

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1371 KM Breda
7 KM Girona Airport
0 KM PGA de Catalunya Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het noordoosten van Spanje vonden wij voor u het prachtige Hotel Melia Golf Vichy op één van de mooiste golfbanen van Europa. Dit moderne en prachtig vormgegeven hotel is een genot om in te verblijven. Het hotel bevindt zich aan de Golf PGA de Catalunya, een prachtige golfbaan. Alle kamers zijn ingericht met warme, Spaanse kleuren en van alle moderne gemakken voorzien. In uw kamer beschikt u over een kluisje, gratis internet,  airconditioning, een bureau, een ruime badkamer, met een toilet, bad en douche, een haardoger en een queensize bed. Ook kunt u terecht in het Spa centrum om heerlijk te ontspannen. U vindt hier een sauna, een dompelbad, een Jacuzzi en een ruime fitnesszaal.  Verder is er nog een ruim buitenzwembad met een apart kinderbad.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. U kunt terecht in restaurant Quimera waar veelal locale gerechten worden gemaakt.  U dineert met kaarslicht en in de zomer kunt u genieten op het grote terras. U kunt in de Brasserie Tast terecht  voor een heerlijke lichte lunch. Wij raden u vooral aan om de kreeft hier te proberen, deze is echt uitstekend.  Verder kunt u terecht in de Lobby Bar,  of Bar 36B voor een versnapering, maar u kunt de avond ook afsluiten met een speciale Spaanse wijn of een gekoeld glas bier.

PGA Golf de Catalunya is een relatief jonge baan, maar het is wel één van de mooiste golfbanen van Spanje.  De snelheid van de greens is hier ongekend.  Verder biedt iedere hole een ware uitdaging, in de vorm van een waterhindernis, een fairwaybunker, of een verhoogde afslagplaats. Deze golfbaan is heel moeilijk en dat maakt de baan ook erg uitdagend. Er zijn behoorlijke hoogteverschillen en heel veel bomen, die uw ronde sterk kunnen beïnvloeden. Na 18 holes op deze golf- baan, wilt u nog maar één ding en dat is de golfbaan nog een keer spelen.

U kunt ook golfen op de Golfbaan van Girona. Deze prachtige golfbaan is een echte bosbaan en heeft op veel holes hoogteverschillen. Ook het onderhoud van deze golfbaan is uitstekend en dat resulteert in mooie, snelle greens en korte gemaaide fairways. De golfbaan van Girona heeft relatief weinig waterhindernissen, maar dit wordt gecompenseerd door veel fairwaybunkers. Ook deze golfbaan is een echte aanrader.

In de omgeving kunt u shoppen in de stad Girona. Houd wel rekening met de lokale ‘siesta’, want veel winkels zijn gesloten tussen 14.00 en 16.30. Mocht u een dagje naar het strand willen,  dan is dit ook goed aan te rijden. Binnen een uur rijdt u naar de bekende plaats Rosas, waar hele mooie stranden zijn.