Hotel Pestana Viking Resort

Land: Portugal
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
55 KM Faro Airport
10 KM Gramacho Golf
10 KM Vale da Pinta Golf
10 KM Silves Golf
14 KM Alto Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Pestana Viking Resort is ook weer een hotel dat voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en comfort. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd en alles ruikt nog nieuw. Het hotel ligt op slechts een half uur rijden van Faro Airport.

Het hotel ligt aan de Atlantische Oceaan aan het strand en u mag hier dan ook mooie vergezichten verwachten. Alle kamers zijn voorzien van een kluisje, WiFi, een telefoon met directe buitenlijn, een kleurentelevisie, een minibar, een balkon, een ruime badkamer en airconditioning. U kunt in het Viking Resort genieten van een groot buitenzwembad, een sauna, een Jacuzzi en een sauna. Voor de echte sportliefhebbers zijn er ook tennis-en squashbanen en een ruime fitnesszaal.

U kunt dineren in het gezellige restaurant, wat in Portugese stijl is ingericht. U kunt hier genieten van Portugese specialiteiten, zoals visgerechten, waarvan de recepten alleen in Portugal bekend zijn. Verder zijn er diverse bars, waar u nog kunt genieten van Portugese wijnen of een andere heerlijk drankje. Aangezien u aan het strand verblijft kunt u na het diner genieten van een schitterende zonsondergang.

U kunt kiezen uit drie prachtige golfbanen, namelijk Pinta, Silves en Gramacho. Gramacho is een mooie golfbaan vol afwisseling. U vindt hier behoorlijke hoogteverschillen en de baan is behoorlijk lang. De aanwezigheid van diverse waterhindernissen maakt de baan zeker niet gemakkelijk. Het leuke is dat deze golfbaan aan de baan ligt van Pinta. Ze liggen dus letterlijk naast elkaar.

De golfbaan van Pinta heeft veel hoogteveschillen en ligt te midden van veel olijfbomen. Deze golfbaan is een golfbaan waar al vele grote toernooien gespeeld zijn. De golfbaan is heel lang, maar ook zijn er vele bunkers aanwezig die grote invloed op uw ronde zullen hebben.

De golfbaan Silves is een topbaan die je graag meerdere keren speelt.  De golfbaan van Silves is niet heel moeilijk, maar ook zeker niet gemakkelijk. Aanvallend spel wordt hier beloond en ‘longhitters’ zijn op deze golfbaan in het voordeel.

Op Gramacho wordt u regelmatig verwend met prachtige vergezichten. Ook voor deze golfbaan geldt dat het onderhoud heel goed is en dat merkt u door de snelle greens, de kortgemaaide fairways en perfect onderhouden bunkers.

In de omgeving is van alles te doen. U kunt hier alle watersporten beoefenen binnen enkele minuten rijden, maar natuurlijk kunt u ook een dag heerlijk aan het strand liggen. De havens zijn altijd de moeite waard om te bezoeken vanwege de verse visvangsten en verder zijn er hier vele, prachtige gebouwen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.