Hotel Pestana Sintra

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
0 KM Quinta da Beloura Golf
4 KM Penha Longa Longa
7 KM Golf do Estoril
13 KM Quinta da Marinha Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Regelmatig krijgen wij de vraag of er in Portugal andere mooie bestemmingen zijn dan de Algarve. Een stuk noordelijker liggen ook prachtige hotels en golfbanen, alleen vliegt u dan aan via Lissabon en niet via Faro. Wij hebben een prachtig hotel ontdekt in de plaats Sintra aan de golfbaan. Pestana Sintra is een hotel dat onlangs is geopend en niet alleen vrij nieuw is, maar ook van alle gemakken is voorzien die een golfer zich kan wensen. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan en de omliggende omgeving en iedere ochtend kunt u hiervan genieten. Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een buitenzwembad, een Spa en een fitnessruimte. Ook biedt het hotel tennisbanen om nog even een balletje te slaan na het golfen.

U kunt dineren in het prachtig ingerichte restaurant, dat heerlijke Portugese en Mediterarrane gerechten serveert. U dineert hier in stijl en u geniet hier van een de geweldige sfeer. Daarna kunt u de avond afsluiten in de gezellige bar.

Pestana Sintra ligt aan de prachtige golfbaan van Quinta da Beloura, maar u kunt hier ook nog kiezen uit vier andere golfbanen Quinta da Marinha Golf, Golf do Estoril, Lisbon Sports Club & Penha Longa. Deze golfbaan wordt omringd door meer dan 40.000 bomen, waaronder eikenbomen, palmbomen, cederbomen en pijnbomen. Op de achtergrond ziet u steeds de heuvels van Sintra. Quinta de Beloura is redelijk vlak, maar kent vele spectaculaire holes en heeft een par van 73. Vele grote vijvers en beekjes maken deze golfbaan extra uitdagend. De golfbaan beschikt over zeer snelle greens en is zeer goed onderhouden.

De andere golfbanen zoals hierboven genoemd zijn allemaal echt mooie golfbanen die zeer de moeite waard zijn. U kunt natuurlijk op de golfbaan blijven die bij het hotel ligt, maar het is zeer de moeite waard om de andere golfbanen ook te spelen. Deze liggen allemaal binnen twintig minuten rijden van het hotel.

In de omgeving vindt u het strand, maar ook leuke kleine dorpjes, kastelen en paleizen die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen.