Hotel Pestana Alvor Park

Land: Portugal
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
73 KM Faro Airport
3 KM Alto Golf
16 KM Gramacho Golf
20 KM Vale Da PInta
24 Silves Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het Pestana Alvor Park hotel is een hotel dat bestaat uit 55 fantastische appartementen. Pestana is één van de beste hotelketens van Portugal en wij werken dan ook graag met deze keten van hotels. Op ongeveer veertig minuten rijden van Faro Airport ligt dit appartementenhotel. De appartementen zijn van alle mogelijke faciliteiten voorzien. Uw appartement beschikt over WiFi, airconditioning, een kleurentelevisie, een ruime badkamer, een keuken, een kluisje en een telefoon met directe buitenlijn. Het Alvor Park hotel ligt op een paar honderd meter van het strand en beschikt over een binnen- en een buitenzwembad, een fitnessruimte en verder mag u gebruik maken van de faciliteiten van drie andere Pestana hotels die hier binnen een kilometer van dit hotel liggen.

U kunt dineren in het gezellige restaurant in het hotel, waar zeer bekende en minder bekende Portugese gerechten worden geserveerd. Wij kunnen vooral de visgerechten hier aanraden. Ook is het mogelijk dat u in één van de restaurants van de andere Pestana hotels gaat dineren. Na uw diner kunt u in de bar nog even borrelen. In de bar wordt regelmatig Fado muziek gespeeld. Ook kunt u hier kennis maken met goede Portugese wijnen.

U heeft de mogelijkheid om op vijf golfbanen in de omgeving te spelen, Gramacho, Vale da Pinta, Alto, en Silves en Vila Sol.

Gramacho is een linksbaan. Deze baan onderscheidt zich van andere banen in de omgeving door de grote variëteit aan meren en de directe nabijheid van de zee. Het uitzicht is op veel holes fenomenaal! Het is geen lange baan om te lopen, maar u zult al uw inspanningen nodig hebben om de greens te halen, de vele waterhindernissen zullen het u er niet makkelijker op maken! Kortom, een grote uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde golf(st)er.

Silves is een prachtige 18-holes baan met diverse hoogteverschillen en waterhindernissen. De baan wordt omgeven door bergen en dat geeft altijd een spectaculair uitzicht. U vindt hier veel palmbomen en olijfbomen en ook ziet u om de baan heen de citruskwekerijen liggen wat een mooi uitzicht biedt.

Alto Golfclub is ook een zeer bijzondere golfbaan. Door de golfbaan heen lopen twee valleien waardoor veel hoogteverschillen ontstaan. De eerste negen holes heeft u een prachtig uitzicht over het meer van Bagos. Op de tweede negen holes komt u één van de langste holes van Europa tegen. Met maar liefst 604 meter is deze par 5 holes bepalend voor de score van uw gehele ronde.   De vierde golfbaan Vale da Pinta is ook absoluut een prachtige golfbaan. Deze golfbaan heeft veel doglegs en hoogteverschillen. Iedere hole telt mee. Deze baan heeft geen enkele hole waar u ongeconcentreerd een goede score kunt maken. Deze golfbaan is een echte uitdaging.

De vijfde golfbaan is Pestana Vila Sol. De golfbaan van Vila Sol heeft 27 holes en is zeer ruim van opzet over een terrein van maar liefst 150 hectare. Vila Sol is een prachtige golfbaan en is twee keer gastheer geweest van het Portugees Open, dus u weet dat u hier kwaliteit mag verwachten. De golfbanen worden gekenmerkt door veel hoogteverschillen, waterhindernissen en snelle greens. Opvallend is ook het uitzicht op de groene omgeving, u ziet hier heel veel prachtige, volgroeide bomen en bijzondere struiken en planten.

In de omgeving is van alles te doen. U kunt hier alle watersporten doen binnen enkele minuten rijden, maar natuurlijk kunt u ook een dag heerlijk aan het strand liggen. De havens zijn altijd de moeite waard om te bezoeken vanwege de verse visvangsten en verder zijn er hier vele, prachtige gebouwen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.