Hotel Olympia Seefeld

Land: Oostenrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
732KM Venlo
872KM Utrecht
21KM Inssbruck Airport
0KM Seefeld Reith
8KM Golfclub WildMoos
19KM Golfclub Mieming

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Olympia ligt dichtbij het centrum van Seefeld en u vindt hier alles op loopafstand. De ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een ruime badkamer, HD televisie, een haardroger, een toilet en gratis WiFi. U kunt hier genieten van het uitzicht dat de meeste kamers bieden op de hoge bergtoppen. De zeer gastvrije Familie Walzl heet u hartelijk welkom in haar Kruidenhotel. Veel producten worden aangeboden in Seefeld met de kruiden die uit hun tuin komen.

U kunt in het diner kleine gerechtjes eten, maar het is zeker ook leuk om een ‘rondje Seefeld’ te maken en iedere avond genieten van een ander restaurant. Voor een supplement van slechts € 17,- per avond kunt u iedere avond genieten van een driegangenmenu bij vijf verschillende restaurants.

De golfbanen zijn ook heel bijzonder, u kunt kiezen uit Golfclub Wildmoos, Golfclub Mieming en Golfclub Seefeld Reith. De golfclub Wildmoos is één van de hoogstgelegen golfbanen van Europa en is echt een genot om te spelen. Bijna iedere hole is hier een feest en uw golfkwaliteiten en beenspieren zullen hier tot het uiterste getest worden. Op bijna iedere hole staat u hoger of lager dan uw golfbal, is de green of tee verhoogd of allebei. Ondanks dat de baan van mei tot oktober open is zijn de greens en de baan van zeer hoge kwaliteit. Laat u hier niet afleiden door het prachtige uitzicht. Overal om u heen ziet u prachtige bergen en als u op de negende een par maakt loopt u volmaakt gelukkig naar hole tien. Deze par drie is echt geweldig en de green ligt een meter of vijftig lager dan de tee.

De golfbaan van Mieming ligt een stuk lager, maar is ook echt een schitterende golfbaan. Mieming is echt een bosbaan en ligt te midden van de prachtige bergen die de omgeving domineren. Overal waar u kijkt is het mooi groen. Deze golfbaan is ook zeer goed onderhouden en is niet gemakkelijk. U komt hier veel bunkers tegen een enkele goedgeplaatste waterhindernis en zeer snelle greens. Deze golfbaan is vrij vlak en is heel goed te lopen. De golfbaan van Mieming is heel lang en een echte uitdaging.

U kunt ook golfen op de Golfclub van Seefeld Reith die op minder dan 100 meter van het hotel ligt. Golfen is hier echt heerlijk en gezellig. De mooie golfbaan kent een aantal holes met hoogteverschillen en waterhindernissen en is niet heel erg lang. Op deze mooie golfbaan rijdt af en toe tussen de holes een ouderwets boemeltreintje, maar deze rijdt niet vaak. Deze 9 holes golfbaan is minder spannend dan de andere golfbanen, maar zeker ook heel leuk om te spelen.

In de omgeving van Seefeld is heel veel te doen, u kunt hier eindeloos wandelen door bergen en bossen, langs meren, bergen beklimmen. Met een trein de RossHütte op en dineren op grote hoogte. Ook kunt u hier overal fietsen huren, een waterfiets huren en lekker zwemmen in één van de buitenbaden. Seefeld is een erg leuk dorp en zeer gastvrij.